Postad i: Allmänt

Denna helgen var väldigt produktiv speciellt lördagen. Jag fick gå upp 4:45 för att jag skulle jobba. Sedan slutade jag vid 12:00 och träffade min syssling och vi gick och fikade. Efter det gick vi till köpcentret och hon köpte en tröja och jag köpte två tröjor på Lager 137. Ni kommer få se vad jag köpte senare i veckan. Efter det åkte jag hem och då fick jag veta att hela familjen skulle bowla och äta middag.

Egentligen skulle också en kompis sova över, men det blev ändrat. Vi får göra det någon annan gång helt enkelt.

Söndagen:
Trodde först jag skulle jobba men fick veta att jag inte skulle göra det. Därför tog jag sovmorgon. Senare på dagen hjälpte mamma mig att söka jobb. (Vissa kanske tycker att detta är fel men om man aldrig har haft jobb innan och inte vet hur det funkar. Hur ska man fixa det i så fall? Senare på dagen hjälpte jag mamma med en sak som hon behövde hjälp med.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Detta är andra dagen av min praktik och jag är med barnen som är 1-2 år. Första dagen som var igår då hade jag ont i halsen medans nu denna dagen blev jag förkyld. Mitt från ingenstans idag blev jag förkyld, Jag har inget minne av att jag var förkyld imorse... Utan det kom direkt från ingenstans. Jag har inte varit förkyld från förra praktiken de första två. Men vad kan man förvänta sig nu när jag är med barn som är 1-2 och de är värsta sjuktider denna tid på året. Sedan måste man snyta dem och det blir ju inte bättre då att inte bli förkyld. Men glädjen som barnen ger varje dag är otrolig :)

Hoppas att du har haft en bättre fredag än mig.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Idag var det första dagen på min praktik som jag ska göra nu i sex veckor. Jag började vid 8.00 och slutade vid 16.00. På förskolan är jag med de minsta, vilket känns roligt för har inte varit med den åldern innan. Kändes som jag verkligen kom in i gänget och nu är det bara att lära sig alla namn på alla barnen och de går faktiskt bra känner jag. Nu är det bara x antal barn namn som jag också behöver kunna. Det känns tråkigt bara att detta är sista praktiken. Detta kan vara sista praktiken som jag någonsin gör.

Så nu ska jag gå upp och läsa i min bok för igår hittade jag enormt många böcker i min bokhylla som jag inte hade läst. Därför fick jag då en lust att läsa, alla böckerna. Därför måste jag läsa klart den som jag håller på med nu. För att sedan påbörja att läsa en ny bok. Hoppas att du har haft en bra måndag och en bra start på nya veckan. Nu är det bara en vecka kvar till lov. Tiden går så snabbt.

Likes

Comments

Postad i: Ridning

Igår var det en sådan otrolig dag, jag gick upp vid 5:30 för att gå på ett möte som började 7:00. Det mötet var klart vid 9:30. Sedan tog jag bussen hem, så jag var hemma vid 11:00. Efter det åkte jag till stallet och hjälpte till en kompis. Vi fixade i boxarna, med maten och sedan fick jag planera en lektion.

När vi hade varit där i några timmar gick vi hem till henne. Där hade jag det verkligen jätte kul. Vi har aldrig umgåtts med varandra innan utan bara pratat på ridlektionen. Men detta som vi gjorde måste vi verkligen göra om. Hoppas de blir snart ❤

Sedan när jag kom hem såg jag och familjen på Melodifestivalen. Vi hade alltså en mysig familjekväll, vi åt popcorn och chips. Om låtarna tyckte jag att de var få låtar som jag gillade. Man får hoppas att de blir bättre låtar nästa vecka.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Haha, nä men idag har varit en bra dag. Det började med sovmorgon eftersom alla hann det dagen innan som vi skulle göra på den lektionen. Jag började därför vid 9.50 istället för 8.00 och gick till 15:25. Sedan är våran sista lektion 3h lång, de är ganska jobbigt faktiskt. Många i klassen börjar bli flamsiga desto närmare slutet på dagen man kommer, därför har många det svårt att hålla koncentrationen. Därför är det aldrig fel att man får fika på den sista lektionen av kompisar som bakar, så snällt.

Sedan fick jag skjuts av en kompis hem, tack :). När jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och njutit av att jag inte har några läxor som jag behöver göra till måndag. Nu ska jag göra klart detta inlägget och sedan tror jag faktiskt att jag ska tänka på framtida inlägg och sedan kolla på Criminal Minds. Efter det ska jag lägga mig för att det kommer bli en lång dag imorgon.

Här får ni lite bilder på fikat jag fick av klasskompisarna idag, bästa klassen❤


Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Jag tar skolan som en självklar grej så jag skriver inte med att jag är i skolan varje dag men självfallet är jag det.

Måndag:

Efter skolan ska jag plugga på en naturkunskap uppgift som ska vara färdig inspelad på torsdag till lektionen. Så idag ska jag läsa igenom denna och vara klar med texten så jag kan börja spela in den. Sedan ska jag kolla på Criminal Minds som jag har börjat kolla på, jag tycker den är så bra. Sedan hade jag hoppats på att äta sushi idag med familjen, men får se hur det blir eftersom mamma ska skjutsa min bror till tennisen. Efter det ikväll ska jag se på tv om det finns något bra program, annars kolla på serie.

Tisdag:

Denna dagen ska jag fortsätta med min naturkunskaps börja att filma in den och försöka klippa klart den, men också kanske plugga på något annat, det är oklart än så länge. Sedan ska jag kanske göra någon annan läxa. Men ska fortsätta med att se på Criminal Minds och sedan på kvällen kolla på tv med familjen och innan jag somnar vill jag fortsätta att läsa i min bok.

Onsdag:

Som vanligt denna onsdag ska jag rida ganska snabbt efter skolan och sedan blir det väl bara chilla och kanske plugga.

Torsdag:

Denna dagen ska jag efter skolan ska jag på min piano lektion och efteråt har jag inga planer.

Fredag:

Denna dagen är en jobb skoldag, börjar 8.00 och slutar 15.20. + att den sista lektionen är 3h så jobbigt. Det positiva är att de är två stycken i min klass som till denna lektionen bakar så de ska bli gott. Förra gången fick vi sex stycken olika sorters kakor om jag inte minns fel. Sedan när jag kommer ska jag sedan plugga och lägga mig tidigt.

Lördag:

Denna dagen ska jag varai stan klockan 7.00 för att jag ska på ett möte, vet inte hur länge detta mötet håller på, men efter ska jag och de som var på mötet äta lunch tillsammans. Sedan kommer jag antagligen hem och tar det lugnt och senare på kvällen ska jag kolla på Melodifestivalen som börjar.

Söndag:

Denna dagen får jag sova ut har inga riktiga planer denna dagen så vi får nästen se var denna dagen tar mig. Ska antagligen vara med familjen och kanske plugga lite.

Hur ser din vecka ut? Hoppas du får en bra måndag :)

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Mode

Tidigare idag när jag var påväg hem från att ha varit i stan, märkte jag hur kallt det var. Det blåste mycket och var kallt, därför skulle det vara just då perfekt om jag skulle ha haft en mysig tjocktröja och mysa mig i. Eller när jag kom hem efter att varit ute tagit på mig en mysig hoodie och värmt mig med. Därför har jag kollat runt på snygga tröjor som jag skulle köpa och ha på mig, nu till våren.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

När jag kollar på dessa bilderna blir jag så sugen att åka dit. Jag vill att värmen ska komma till Sverige, att de ska bli vår för att de betyder att snart kommer sommaren. På bild nummer två med det hotellet som är inne i berget, tänk att bo där och när du vaknar upp varje morgon har du den utsikten utanför fönstret. Helt magiskt! Ååh vad jag längtar till sommaren och värmen. Är det bara jag som gör det?

Likes

Comments

Postad i: Frukost

Godmorgon, detta åt jag igår till frukost. Det var jag faktiskt värd efter att jag hade pluggat i fredags till klockan var 22:30.

Detta är min frukost som jag åt igår, pappa köpte vindruvor och eftersom vi åt tacos igår ville jag helst ha lite annans kvar och det fick jag så nu ska jag äta min frukost. Hade dock önskat att jag hade avokado också jag kunde göra en avokado macka. Men det får jag göra någon annan gång.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Dessa är mina favoritlåtar, tycker de är så bra. Tycker du borde lyssna på dem❤. Hoppas du har en bra lördag ☺

Likes

Comments

@linabjorup