1. Ändrar din beställning efter betalning
Du vet mycket väl att vi inte tar tillbaka dig till kassan för att lägga till din extra shot eller grädde. That only takes time.

2. Klagar på att vi skrivit eller uttalat ditt namn fel
Vi skriver ditt namn på koppen för att vi vill lära känna dig. Vi skriver cirka 200-300 namn/dag. Det blir knas ibland, gör det till en kul grej bara så fixar vi till det nästa gång.

3. Tränger sig före i kön
Vi har en system vad gäller gäster, en i kassan, en som förbereder din beställning. Vi glömmer ingen, vi sparar dig tid bara och underlättar ditt besök

4. Kommer fram till baren och säger att man har extremt jättebråttom
Sjävklart förstår man att vissa har lite mer tidspress än andra, men förvänta dig inte att vi kan putta fram din dryck alla gånger, tänk om alla skulle göra så?

5. Läppstift på kopparna
No comments needed.

6. Ni som säger Frappe, som det heter på McDonalds
BIG NONO

7. Gnäller på hur vi jobbar/resultatet
Istället för att kasta en kommentar i farten när du går, kom gärna fram och ge oss ris/ros. Då vet vi vad vi kan förbättra just för dig och vad vi kan göra bättre

8. Delar dina livshistorier
Vi vill jättegärna känna dig, men det finns gränser. Man kommer närmare inpå personer desto fler gånger de kommer in. Men börja inte med the deepest

9. Pausa telefonen i kassan
Vi ställer ganska många frågor då vi vill ditt bästa, så pausa samtalet och ta tid i kassan vid beställning

10. Vi är bara människor vi med
Var inte blyga med att komma fram för att framföra kritik eller ge oss feedback. Vi är precis som ni, människor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 228 Readers

Likes

Comments

När man går runt och längtar till att viss sak ska ske, så gör det inte det. Måste vara den värsta känslan! Men om man ska se det från ljusa sidan så har hoppet fått mig "keep going" på jobbet.

Imorgon har jag min sign off för att bli skiftledare på Starbucks, kul att klättra lite inom branschen! Har ju trots allt världens bästa jobb och världens bästa partners ❤️ hade otur igår att åka på en matförgiftning också.. Men är tillbaka på banan igen och förhoppningsvis 100% redo för imorgon

/xoxo

  • 262 Readers

Likes

Comments

1 månad kvar till flytt, 1,5 vecka till jag börjar jobba. Detta kan bli hur bra som helst eller rent åt H! Det som är kul är att jag ska tillbaka till Starbucks, baristalife quotes på ingång.
Jag tänker att det är 8-9 månader till jag förhoppningsvis åker tillbaka till Magaluf och gör en säsong 2. En sak i taget.

xoxo/

  • 404 Readers

Likes

Comments

Börjar äntligen komma tillbaka till den svenska dygnsrytmen, tog bara 1,5 vecka!
Den här helgen har varit en bra helg, i fredags var jag på intervju för Starbucks som ska öppna i Täby centrum och efter det på eftermiddagen åkte jag och syster till Norrtälje för att fiska kräftor med kusinerna på pappas sida, som vi tyvärr inte träffar så ofta så detta var en kanonidé! Vi bodde i en stuga vid vattnet som var supermysig.
Igår jobbade jag och Frida på en 40-års fest utanför stan, vi jobbade lite i bar och lite all around. Idag får vi se vad som hittas på.

xoxo/

  • 447 Readers

Likes

Comments

Bienvenida, Welcome, Velkommen, Tervetuloa.

Nu har jag kommit hem från sommarens äventyr som säsongare i Magaluf.
Under de 3,5 månaderna jag var där utvecklades jag som människa samtidigt som jag inte var mig själv. I början gick det bra men i slutet kunde jag inte kontrollera mina känslor eller handlingar, kunde bli arg på 3 sekunder för en liten sak. Sen hände saker som blev för mycket för mitt psyke i slutet, då ballar man ur lätt. Men för nästa år kommer jag vara mer beredd,
Men förutom det har jag levt livets liv. Både med min workers familj och även med de jag bodde med som blev min andra familj. Jag glömde helt bort verkligheten hemma i Sverige. Nu är jag hemma i Stockholm som jag inte saknat alls, max ett år till stannar jag här sen måste jag ut på nya äventyr, flytta, träffa nya människor.

Men planen nu är att gå tillbaka till Starbucks, förhoppningsvis T-centralen där jag jobbade i vintras, bästa kollegorna där. Flyttar till en lägenhet i andrahand i början av oktober till april, sen får vi se vad som hittas på.

xoxo/

Likes

Comments