God morgon,
Jag har aldrig riktigt förstått varför vi svenskar älskar att prata och kommentera vädret. Jag menar, hur intressant är det egentligen? Skulle jag av någon anledning ha missat vädret är det bara att titta ut. Har tänkt på det lite extra det senaste och alla som kommer in på jobbet kommenterar det, kollegor som kunder.

Sitter man i en reception som jag gör springer det förbi en del människor på en dag. Kunder som vill små prata medians de väntar på den de ska träffa "vilket härligt väder, hoppas det håller i sig till helgen", "Detta vädret är inget vidare" eller "vad skönt att solen har börjat värma lite, hoppas det vänder nu".

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta men jag menar, ja jag vet att det är härligt väder och jag hoppas också att det håller i sig till helgen. Eller varför inte resten av året? Finns det någon som inte vill att de ska hålla i sig? Hur många är det som inte tycker om när solen värmer? Vad skulle hända om vi frågade "Jaha vad ska du äta till lunch idag"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments