Godmorgon!
Igår blev inte dagen alls som planerat. Hela dagen satt jag och tänkte vilken film jag skulle slänga mig i soffan till när jag kom hem. Hade dock glömt av att jag skulle träna med Vilma, "aja gymma lite, det behöver ju inte vara jobbigt". Kommer något för sent och Vilma säger "bra att du kom i tid, det börjar snart". Vänta va!?

Just det vi hade bokat ett pass på 1 timma, det var bara att dra sig igenom det och när jag sedan kom hem fick jag äntligen kolla på filmen jag ville se. Men fick jag kolla klart? Haha nej, hade ju lovat att hämta mamma efter hennes bio!

Hoppas på en bättre planerat dag idag, för mina vänner, idag är det fredag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hittade några bilder när jag och Hanna var på äventyr i somras. Nu snackar vi om en tjej som har en bra kamera och tar otroligt fina bilder. Mestadels hade hon (eller ska jag säga vi kanske) med kameran vart vi än var.

Jag har alltid varit sugen på att lära mig att ta kort och framförallt inställningarna på kameran. Men har inte riktigt tid och sen när jag ska ta tag i det uppstår alltid samma fråga, vad ska jag ta kort på?

Här får ni några bilder ifrån sommaren 2014 som är ifrån Hannas kamera. Sammanfattar sommaren ganska bra, mat och skratt
Likes

Comments

1. Detta började jag samla på igår, slängde hela skålen och ska se hur många jag kan få ihop på ett år. Men detta är endast på jobbet! Ser ni vad det är för något?
2. Jag måste få min ensamtid.

3. Träning har funnits i mitt liv så länge jag kan minnas.

4. Rosa är min favorit färg men äger inget annat än ett par härlurar i rosa. (Vilket gott och väl räcker) Nej glömde, en rosa t-shirt har jag också!5. På måndagar är jag taggad för en ny vecka, men det brukar försvinna ju längre in på veckan jag kommer.

Likes

Comments

Go kväll!
Det var en vecka sedan jag bloggade sist men jag behövde den pausen. Det var mycket att fixa och göra denna veckan vilket resulterade i att bloggen fick ligga som sista prioritering denna veckan. Men nu är jag tillbaka, starkare än innan!

Ska beskriva min dag med ord. Träning, promenad, caesarsallad, städa, semla och film. Det är ganska exakt vad jag har gjort idag. Nu ska jag lägga mig och försöka komma i sängen i tid. Godnatt


Likes

Comments

I fredags var det firmafest. Min absolut första så va lite nervös om jag ska vara ärlig, men det gick bra. Det blev allt från middag och teater till incontro och drinkar.

Resten av helgen var ganska lugn, hade lite besök i lägenheten. Var iväg och tränade en sväng och hann även med en middag hos mamma och pappa.
Idag är det måndag och ny vecka, är taggad till tusen! Ni får veta mer om det senare för nu ska jag gå av bussen. Men först bjuder jag på en keps bild ifrån i fredags

Likes

Comments

Jag har under en väldigt lång tid önskat mig en skjorta, alltså en väldigt lång tid! När det var jul passade jag på att önska mig en och jag hade nog varit snäll i år för tomten gav mig exakt den skjortan jag ville ha. Använde den för första gången idag och jag är verkligen super nöjd, dagens stora plus!

Likes

Comments

Jag har ett nytt mål med min träning, 100 träningar innan midsommar. Vad tror ni? Det är långt ifrån omöjligt så jag ska hålla er uppdaterade.  Vill även tilläggaatt en träning är minst 30 minuter

Likes

Comments

Nu när jag tänker har jag inte gjort så mycket mer än att äta middagar och gå ut i helgen...

Fredag var en toppen kväll, Victoria firade sin födelsedag med middag, fiskedamm och utgång. Den kvällen skulle jag väl säga var helt fel fri. På tal om att jag för några veckor sedan skrev att alla utgångar har någon form av dålig händelse.

Lördag, försökte mest återhämta mig. Blev en frukost på "Bar Fox". Hela dagen var planerad att vara vilmas födelsedags present och uppdatera henne om allt som har hänt när hon var borta. Sedan tog vi bilen, käkade lunch och kollade kläder.

På kvällen var det åter en middag och utgång som också var riktigt bra. Jag kände att det behövdes 2 grymma utgångar, senaste gångerna har jag inte haft så kul på krogen så började nästan tappa hoppet.

Nu ska jag snart gå av bussen och ta mig till jobbet, hoppas ni inte får en allt för jobbig måndag!

Likes

Comments

God morgon bloggen!
Igår var jag en sväng på stan och skulle fixa en present till min vän som ska fira sin 20 års dag idag, blev något riktigt bra!

Skulle även köpa ett par jeans jag kollade på för några veckor sedan, jag är nöjd med även detta köpet, vad tycker ni?


Likes

Comments