Tjaaaaa!
Nu är vi påväg mot Stockholm. Vi har redan åkt i 1 timma så detta kommer nog gå ganska fort ändå. Tror inte jag har sagt vad som ska öras där uppe. Hanna ska fixa visum så då åker jag bara med som sällskap eftersom jag ändå inte har något annat för mig. Så vi bor i min kusins lägenhet eftersom de har åkt till huset i Spanien. Jag uppdaterar er senare. Kraaaam


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Igår bjöd Hanna mig på middag, det var super gott. Jag behövde bara sitta där och få det serverat. Sen var det 2 efterrätter vilket man inte tackar nej till såklart. Måste fixa en del saker idag så jag bilar till Stockholm i morgon. Vi hörs senare. Kram
Likes

Comments

Go kväll!
Idag bestämde jag att vi skulle äta tacos och eftersom jag vet att min grymma vän och även granne gillar det bjöd jag över Elin också. Föresten så är definitionen på granne väldigt spännande...
Vi åkte och handlade maten, åt och bara satt och pratade en stund. Det va väldigt mysigt, pratade även en del om midsommar och att vi faktiskt hade väldigt roligt. Hoppas ni har haft en bra dag!


Likes

Comments

För ca 3 somrar sedan cyklade jag väldigt mycket (och tränade i och för sig mycket också för den delen). Nu när jag och Hanna har börja cykla har jag kommit på att det är väldigt kul. Det ger motion, det går fortare än att gå, miljövänligt och riktigt kul. Jag skulle åka och lämna några mediciner hos farmor och istället för att ta bilen (som jag vanligtvis gör) tog jag cykeln. I med musik i öronen och sedan är det bara att trampa på!


Likes

Comments
Hej alla fina!
Igår var jag hos tandläkaren och satte in nya gummiband och prövade ut en krona till tandställningen. Jag fick en fråga varför jag ska få tandställning och kom på att jag inte har skrivit det. Ska försöka göra en låg historia kort. När jag var 14-15 började mina tänder röra sig och har sedan dess tjatat om att jag vill ha tandställning eftersom det bara blir värre och värre. Nu äntligen ska jag få det helt enkelt, det är inte lätt men känner ni att det behövs, rada upp en hög med argument och ge dig aldrig. Till mig sa de att det var charmigt med snea tänder men kan verkligen inte hålla med om det.

Efter tandläkaren igår åkte jag ut till landet och bara la bort all elektronik därför blev det inga inlägg. Ibland behöver man det för att kunna tänka helt klart.

Likes

Comments

Ni vet den känslan när man gör någonting och bara vill spela in just den stunden för att senare i livet kunna göra om allting. Så kändes balen. Jag var väldigt nervös över hur allting skulle bli och om alla skulle bli nöjda med det vi hade jobbat med under ca 1 års tid. När vi satt vid bordet, nästan hela klassen samlad kändes det så himla bra men ändå så sorgligt att det aldrig har hänt under 3 år och det kommer aldrig hända igen.

Jag och mina fina vänner var på hotellrummet innan och åkte sedan hämtade limmo upp oss och körde runt oss i stan i 20 minuter innan vi stannade utanför trädgårns dörrar.

När vi först kommer till trädgårds föreningen tar vi bilder och får en välkomnsdrink för att sedan röra oss in mot middagen som var på trädgårn. Det var trerätters middag med
Förrätt: Skagenröra på en brödskiva
Huvudrätt: kött, sås och potatisgratäng
Efterrätt: kladdkaka med varma bär och grädde
Det var faktiskt väldigt god mat även om det inte var en riktigt bal mat.

Efter middagen var det fest med dans hela natten tills att alla åkte hem. Denna dagen är en sån dag som jag gärna hade gjort om men samtidigt inte, för det skulle aldrig kunna bli densamma igen. Misstagen, bråk (som det alltid är när alkohol är inblandat tyvärr), lyckan och skratten skulle inte bli som det var första gången. Balen blev långt ifrån vad jag trodde men samtidigt är det något som gör mig så himla glad när jag tänker på det! När jag var där och dagarna efter tyckte jag inte att det var något speciellt men nu när man tänker tillbaka på det blir det bara bättre och bättre

Likes

Comments

Rubriken berättar vilken film jag såg igår. Jag har aldrig varit den som gråter när jag ser på film, framförallt inte på bio. Igår kunde jag checka av "gråta på en bio". Filmen var så himla bra även om jag grät nästan hela filmen. Tänker inte berätta någonting men jag tipsar er STARKT att se den. Gör det bara!


Likes

Comments

God morgon! (Även om klockan snart är 12)
Igår efter kalaset cyklade jag, Hanna och hunden till delsjön och satt där ett tag. Jättemysigt men shit va kallt det blev när vi skulle åka hem. Cykla fortare var inte heller en lösning för då frös händerna till is. Ska försöka dra iväg mig till gymmet snart och senare kommer ett inlägg om balen. Ha en toppen dag!

Haha ja vi tog faktiskt med oss majs

Likes

Comments


Likes

Comments

God morgon!
Tänkte uppdatera er lite om vad jag har gjort den här helgen. I fredags hamnade jag och Elin på Marsstrand där hennes mamma låg till med segelbåten. Vi åt lite mat, drack gott och sedan gick jag och Elin och kollade i hamnen och då börjar vi snacka med några där. Vi hoppas över till deras båt och är där till ca 11 för att sedan gå med dessa människor ut. Kvällen slutade lite spårat men alla lever och alla är vänner.

Igår försökte vi mest överleva dagen. Jag och Elin åker mot Göteborg igen runt 6 tiden. Vid 8 hämtar jag upp Tobias på jobbet och vi åker till honom. Sedan kom det förbi 3 till varav en tjej ville dricka lite vin så då tog jag mig en återställare. I morse åkte jag hem och har redan varit på gymmet. Nu ligger jag i sängen igen och ska sätta på en film.

Hoppas ni har haft en bra helg, vi hörs senare!
Midsommarafton:


Igår:

Idag:

Likes

Comments