I morse vaknade jag upp på hotel och gick upp lite extra tidigt för att hinna njuta av hotellfrukosten innan jag åkte vidare till jobbet. Kände att det behövdes en lugn morgon innan jag åkte iväg till jobbet med en extra bra fredags feeling i kroppen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags efter jobbet var jag sugen på att hitta på något och inte bara åka hem så mötte upp Victoria för att åka till Frölunda torg. Jag jobbar bara 5 minuter därifrån men jag kan nog räkna på mina båda händer hur många gånger som jag har varit där.

Hade premiär för min nya hatt. Har fruktat den dagen ja ska använda den för första gången då de känns... Konstigt? Inte jag? Äsch vet inte men jag gillar det mer och mer!

ÄLSKAR även mina nya superstar skor

Likes

Comments

Ja tro det eller ej men igår "badade" jag för första gången i år, i havet! Man kanske inte kan kalla det bada då jag knappt var i mer än 5 sekunder men jag gjorde det.

Vi hade det super mysigt ute på Tjörn. Käkade god mat, fikade massa, badade bastu, letade ägg och bara umgicks helt enkelt. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss med bland annat vädret men det gjorde inget och innan jag glömmer av det helt... GLAD PÅSK ALLA KYCKLINGAR

Likes

Comments

Tänk om min mamma hade åkt några dagar tidigare. Tänk om dessa tre veckor med jobb i Bryssel för min mamma började förra veckan, en vecka innan det slog till. Jag är glad att mammas tre veckor i Bryssel ställdes in. Glad att min mamma klarade sig från den hemska terrorattacken som var i Bryssel. Men det finns någon där ute vars mamma inte klarade sig. Det finns många där ute vars mamma/pappa/bror/syster/pojkvän/flickvän/bästa vän/granne eller någon annan nära inte klarade sig. De finns de som fortfarande inte vet om deras nära har klarat sig. Tanken på att det kunde varit jag eller någon av mina närmast får mig att rysa. Att helt vanliga oskyldiga människor ska behöva drabbas av detta, finner inga ord.

Jag vet att de säger att man inte ska låta det skrämma oss, inte låta det hindra vår vardag men gör det. Det skrämmer mig! Hur kan det inte skrämma mig? Att det är så nära oss. Att jag inte kan göra någonting. Att så många oskyldiga människor får lida Att man inte på något sätt kan skydda sig och sina nära. Att ingen vet vart det slår till nästa gång, om det slår till en "nästa gång".

Hur kan dessa tankar inte skämma mig?

Likes

Comments

God morgon,
Ville bara titta in en snabbis och önska er en trevlig måndag! Hoppas ni får en bra start på veckan

Likes

Comments

God morgon,
Jag har aldrig riktigt förstått varför vi svenskar älskar att prata och kommentera vädret. Jag menar, hur intressant är det egentligen? Skulle jag av någon anledning ha missat vädret är det bara att titta ut. Har tänkt på det lite extra det senaste och alla som kommer in på jobbet kommenterar det, kollegor som kunder.

Sitter man i en reception som jag gör springer det förbi en del människor på en dag. Kunder som vill små prata medians de väntar på den de ska träffa "vilket härligt väder, hoppas det håller i sig till helgen", "Detta vädret är inget vidare" eller "vad skönt att solen har börjat värma lite, hoppas det vänder nu".

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta men jag menar, ja jag vet att det är härligt väder och jag hoppas också att det håller i sig till helgen. Eller varför inte resten av året? Finns det någon som inte vill att de ska hålla i sig? Hur många är det som inte tycker om när solen värmer? Vad skulle hända om vi frågade "Jaha vad ska du äta till lunch idag"

Likes

Comments

Heeeej!
Alltså det var inte igår jag var här inne och tittade in. Har funderat länge över om jag vill starta igång det igen eller låta det vara. Någonstans tycker jag såklart att det är kul så här är jag. Tillbaka med ny energi och nya inlägg

Jag börjar med en bild på min praktikant. Otroligt söt men hjälper dessvärre inte till särskilt mycket med jobbet utan gillar mest att sova medians jag jobbar....

Likes

Comments

Detta är i princip mina senaste dagar, lite träning, mys med liten hund middag och födelsedags firande! Självklart skickar jag mer snap än såhär men tror även ni vet att det inte alltid är varken så snygga eller normala snaps!

Likes

Comments

Jag har haft en toppen helg, väldigt lugn och inte gjort jättemycket men det behövs efter 2 helger med fullspäckat schema. Det som kändes bäst denna helgen var att jag avslutade den på topp. Har som ni vet haft problem med mina benhinnor fram och tillbaka i flera års tid. Det senaste har jag gått på rejält med behandlingar utan att veta helt säkert om jag kommer svara på det. Idag tog jag mina första 4 km utan någon som helst känning!!! Det kanske låter töntigt och lite men tidigare i år har jag knappt kunnat gå utan att känna av det och att nu kunna springa är fantastiskt. Ni kanske förstår att jag känner att jag avslutar helgen på topp?

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft

Likes

Comments