Header

Den här helgen har varit så jäkla Bra!! I fredags sågs vi tjejer och kollade på talang och drack vin (dock inte Jag, då jag inte pallade gå hem så tog bilen). Lördag morgon kl 07 gick jag upp och tog mig ner till brottartävlingarna i sporthallen. Jag var där i princip hela förmiddagen och när jag kom hem gick jag ut med hunden tillsammans med min faster och kusin som va på besök. Hercules och deras hund lekte jättebra ihop och hade jätteroligt!
På eftermiddagen kom svärföräldrarna och hämtade upp mig och Vic för att åka till Jönköping för shl-hockey. Vi var väl hemma vid halv 10 typ och drog direkt till några kompisar och chillade.

Så lördagen var fullspäckat schema Haha! Idag har vi tagit det lugnt. Hercules sov hos svärföräldrarna i natt så vi fick sovmorgon. Vid 13 var vi bjudna på smörgåstårta hos farmor för att fira hennes födelsedag som är imorgon. Supermys!! och nu ska jag fortsätta chilla och senare blirre tacos!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I tisdag fyllde jag hela 23 år och firade det med en spontantripp till Jönköping för att möta upp kusinen. Det kunde inte ha blivit bättre! Vi shoppade, åt massa gott och hade det trevligt.
På kvällen hade jag träning och efter det kom svärföräldrarna och åt tårta tillsammans med mig och Victor. Jag fick en fin Ernst vas och en krukväxt.

Sen har jag blivit firad av farmor, syster och farbror med sambo. Så mycket firande hade jag verkligen inte förväntat mig så det va roligt! Lägger upp alla fina prylar en annan dag!

Likes

Comments

Sitter just nu på EH i Växjö och väntar på att klockan ska bli 09:45. Jag har föreläsning mellan 10-16 idag och det går inga tåg som är framme 10 så jag fick ta ett tidigare tåg. Så nu unnade jag mig en kaffe innan denna långa dagen börjar..

I helgen har jag jobbat och det har varit så kul för det har varit jättemycket folk ute och handlat. Så tummen upp för de! Igår firade familjen mig lite smått. Jag fyller 23 på tisdag och det är ju inte så festligt att fira då så vi samlades igår istället. Fick en eltandborste och en plattång. Min plattång gick sönder i veckan så det va perfekt tajming. Vi åt trerätters som mamma och pappa fixat ihop. Sen tittade vi på farmen, syrran och Victor var också där så det va mysigt. Hercules och tuffs också så klart <3

Likes

Comments

Den här dagen började fan sämst. Gick upp halv7 för att hinna med tåget 08:08. Cyklade till stationen tidigare för att hinna ändra mitt resekort, för killen som utfärdade det i förrgår gjorde helt fel. Men när jag kommer till stationen så har jag glömt mitt resekort. Så det va bara att cykla hem igen.

Nu sitter jag i alla fall på tåget men är på lagom bra humör. Har missat halva föreläsningen redan, men vi ska skrivs på en inlämningsuppgift efter så jag åker inte helt förgäves. Jag ska sätta på Alice och Bianca nu och förhoppningsvis bli på bättre humör!!

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma, skulle egentligen pluggat men det blev inte så mycket av det. Pappa och jag var och valde ut nytt golv till vårt kök här hemma i lägenheten. Det blev ett ganska mörkt golv. inte alls vad jag tänkt mig först eftersom jag ville ljusa upp det Lite, men ljus golv passade inte alls ihop med de köksluckorna vi har tyvärr. Detta golvet tycker jag  mycket om annars men hade inte tänkt det hos oss men jag tror att det blir bra ändå! vi får väl skaffa fler lampor i köket istället haha!

vi va och besiktade min bil idag med. Den gick igenom så det va bra. Men jag hade inte förväntat mig något annat. Pappa ska dock fixa lite med den på torsdag i alla fall. Vet inte vad jag skulle göra utan honom <3

Imorgon åker jag till växjö för en heldag med föreläsningar. Så när jag kommer hem kanske vi har ett helt nytt kök, jippi!!!

Jag har börjat titta på playmakers. Så jäkla bra, skojar inte om jag har sett båda säsongerna på en vecka. Det är ganska korta avsnitt så jag hinner ju se typ 4 om dagen.

termobyxorna på när man ska ut med hunden i ovädret.

Likes

Comments

i fredags fick jag hem min nya Samsung galaxy S8+! Det gjorde helgen lite roligare. Igår skrev jag nämligen tenta på förmiddagen. Resten av dagen var oplanerad, men det blev så att vi åkte hem till Martin och Amanda, åt gott och kollade på film!
Idag har jag ingenting planerat förutom att jag ska hem till mamma och pappa senare. Vet inte när jag kände mig såhär "ledig" sist.

Likes

Comments

​Tandläkaren, synundersökning, träning och tentaplugg.. så jävla tråkig vecka jag har framför mig. Men idag tog jag i alla fall beslutet om att beställa hem en ny mobil. Det blev en samsung galaxy S8+!! Nu har jag stått ut länge nog med min lilla iphone 5 tyckte jag och sen behövde jag lite nytt o roligt denna veckan. Jag håller tummarna att den hinner komma innan helgen!

Likes

Comments