Godmorgon!! Hoppas det varit en bra frukost och glada miner, för nu har snart halva veckan gått. Idag tänkte jag dela med mig av min resa ifrån i somras, som var med min bästa vän Felicia. Jag tror inte jag ska skriva så mycket, utan bomba med bilder härunder istället. Fråga på annars, om det är någon/några bilder du vill ha en story på.

Verkar även som att det blir en resa med min pappa och lillasyster under höstlovet, men det tänkte jag visa lite mer av i ett annat inlägg. Ha en fin dag:))Måste avsluta med den här bilden, för var nog den sjukaste "drinken" jag fått in. Den var god som tur var.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den här morgonen var första utan väckarklocka på länge, underbart!! Dessutom vaknade jag till pannkakor av Ebbas pappa och regn, så detta lär bli den mysigaste söndagen på länge.
Just nu sitter vi i soffan och har börjat kolla första avsnittet av How I met your mother, för ska en gång för alla försöka se igenom alla säsonger.

Hade toppenkul igår, med en jättebra middag och härliga tjejer. Sedan åkte jag och två till av tjejerna hem när de andra skulle ut pga att Ebba varit sjuk, Felicia är för liten:( och jag ska ha ett träningspass idag. Var dock ganska skönt att titta på Wahlgrens värld och käka tacos 00:30 istället.

Nu blir det plugg och ikväll ska jag som sagt träna ett pass. Det är naprapat ifrån Falköping, superduktig kille, som ska hjälpa mig med övningar och stretching för höft/baksida lår. Lär nog bli bra. 
Ha en toppensöndag!!

En suddig bild på 18-åringen!!!

Likes

Comments

Godmorgon.
Nu är jag påväg till jobbet, då restaurangen jag jobbade på i sommar även har öppet helger. Det blir därför en heldag där, innan det bär av tillbaka mot Skövde, för att fira en kompis 18-årsdag. <3

Här kommer lite bilder ifrån igår. Hade en toppenkväll med MYCKET god mat och sedan en trip upp till berget för att äta lyxshake. Det var lajvet.

Trevlig lördag!!

Likes

Comments

Hejsan. Efter ett långt sommarlov är jag tillbaka i Skövde och tänkte därför visa några bilder ifrån mitt nya rum(, mest för att jag har städat idag:)). Jag har nämligen flyttat in hos min klasskompis, där jag numera är inneboende. Trivs superbra. Jag väntar dock fortfarande på gardiner och skrivbord, men annars är nog det mesta shoppat och hämtat ifrån Lidköping.

Just nu har jag olaplex i håret och ska snart göra mig i ordning inför ikväll. Jag ska nämligen ut och käka med två kompisar, vilket ska bli mysigt. Känns som att helgen kommer bli väldigt kort, för har lyckats klämma in en hel del, men hinner förhoppningsvis ta det lugnt också. 

Hoppas i alla fall ni får en fin fredagkväll. Kramar

Likes

Comments

Tjena. Denna onsdag var det ovanligt fint väder i Skövde, så efter skolan tog jag och några kompisar oss till caféet Rådhuset. Tänkte bara läska med två soliga bilder innan det är dags för lite plugg.

Ha det gött.

Likes

Comments

Välkommen.

Mitt originella namn är Lina Andersson och har precis fyllt 18 hela år. Jag har bestämt mig för att börja blogga på NOUW enbart för att jag tycker det är så kul att skriva. När jag bestämde mig för detta googlade jag först runt för att se vad man skulle tänka på när man startar en blogg. Jag förstod då att man borde välja ett slags "tema", eftersom det blir lättare att hålla en röd tråd, men det tänker jag strunta i.

Här kommer du helt enkelt att få läsa om allt. Här kommer det inte finnas någon röd tråd. Här kommer det vara impulsivt. Jag ska försöka skriva av mig om min vardag och få den att framstå som extremt intressant. Det ska bli skojigt.

Jag har varken tid med eller ork till att skriva någon långrandig presentation, så här kommer istället 20 snabba fakta om mig:

1. Jag kommer ifrån Lidköping.

2. Jag bor just nu ensam i Skövde, eftersom jag tränar handboll och pluggar på gymnasiet här.

3. Jag spelar i klubben Skövde HF.

4. Jag har tre systrar, en moder och en fader.

5. Jag är en tidsoptimist.

6. Jag gillar ej att laga mat.

7. Jag älskar dock att äta mat, äter i princip vad som.

8. Jag går på naturvetenskapliga programmet.

9. Jag planerar allt.

10. Jag är mörkrädd.

11. Jag är beroende av mjölk.

12. Jag önskar jag var tillräckligt rik för att kunna gå på café varje dag.

13. Jag hatar att köpa skor(stora fötter:))

14. Jag är 181 cm lång.

15. Jag är kär i VSCO.

16. Jag älskar debatter.

17. Jag är inte sparsam, på något sätt alls.

18. Jag hatar lukten av tidningar.

19. Om jag inte pratar är jag antingen riktigt sur eller trött.

20. Jag vill göra mer än vad jag har tid för.

Trevligt trevligt. Ha det gött.


Me. God mat. Handboll.

HH. Lillasyster. Semester på Västkusten.

Likes

Comments