Tröttheten tar över

Go’kväll! Tiden har gått så fruktansvärt fort senaste dagarna, Daniel gick av i onsdags morse och gick på idag, men det känns som att han knappt varit ledig.. och att veta att han ska jobba 7 dagar nu gör mig så ledsen, dels för att det är många dagar och det är tråkigt att vi knappt hinner ses under dem här dagarna, och dels för att jag saknar att jobba så sinnessjukt mycket.. jag har varit sjukskriven i en månades nu igen och det känns som ett år.. att komma iväg och jobba några timmar här och där var så nyttigt för mig, för mitt mående och för att hitta energi. Jag har trots allt varit sjukskriven ett år, och mammaledig snart ett år, så två år sammanlagt och det känns, jag vill jobba nu nu nu!

I onsdags var jag på magnetröntgen på ryggen, så jag hoppas att läkaren ringer inom närmsta dagarna för att se hur illa ryggen är, ska jag opereras? Kan jag börja träna? Finns det någon chans att jag kan stärka upp det hos sjukgymnast? Ja tusen frågor snurrar i huvudet och jag vill inget annat än att slippa operation och bara kunna träna, få hjälp med hur jag ska träna den så jag slipper få såna sinnessjuka smärtor som jag får. Men vi får väl se vad som händer och sker angående ryggen framöver.

Något mer som hänt är att vi börjat renovera Nellies rum i huset vi ska flytta till, för er som inte vet så äger mina föräldrar två hus, och ett av dem bor min mormor och morfar i men dem ska flytta till lägenhet nästa månad så vi ska ta över det huset inom några månader. Men vi ska fräscha upp det och renovera en hel del, nästan alla rum ska målas och tapetseras, det ska rivas i köket, toalett sakerna ska bytas och ja det finns lite och göra 😊 det är så kul, att vi ska få göra det till vårat eget och även om vi absolut inte kommer hinna klart med allt innan vi flyttar in så kommer det bli kul att hålla på och pyssla lite här och där varefter.
Så vi har börjat slipa och spackla i hennes rum för det är redan tömt och ingenting dem använder, så om en vecka när Daniel är ledig igen så ska vi börja måla, och innan det så hoppas jag att jag ska hinna måla lister och slipa det allra sista.

Det kanske är så konstigt att tiden går fort, för att det händer saker hela tiden. Jag får nästan lite ångest nu när Daniel jobbar och jag vet att det kommer kännas som en evighet innan han är hemma igen 😔 och då ska vi inte prata om ångest inför hans två jobb nätter, fyyyyyy!

Men nu ska jag strax kolla på starten av idol, kollar ni också?
Så vi hörs säkert imorgon igen, jag och Nellie ska försöka hitta på något imorgon, om jag inte är så fruktansvärt trött som jag varit idag, eller typ varje dag senaste två veckorna, känns som att tröttheten tar över mitt liv om jag inte håller igång hela tiden. Så fort jag sätter mig i soffan eller vid bordet för att bara mata Nellie så blir jag super trött och skulle kunna somna sittandes, förstår inte varför..
Haha nog nu, det blir ett alldeles för långt inlägg igen, hehe puss! ❤️

  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229