Header

Jag är så glad! Ska somsagt skriva omtenta i UK2 nästa vecka på fredag och det är julmarknad i Larsbo på lördagen som jag väntat på i ett år nu. Trodde inte jag skulle hinna med båda delarna men jag lyckades hitta ett tåg som passade in väldigt bra!

Det är min första julmarknad jag ska stå på efter UF-tiden. Jag har varit med på några officiella försäljningstillfällen men det här med julen är väldigt speciellt för mig ❤️.

Har ni vägarna förbi Larsbo Bygdegård nästa lördag? Varmt välkomna att besöka!! 🙌🏼❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snacka om att det är kontraster i studentlivet och allt plugg. Skrev en tenta i UK2 (det är totalt 4 allmänna kurser under första terminen som alla lärare måste läsa oavsett vilken inriktning man valt) i oktober som ungefär 60% kuggar på. Det är en svår kurs som handlar om pedagogisk psykologi med otroligt mycket begrepp, teorier och forskare. Jag som många andra kuggade på tentan i oktober och förbereder mig just nu inför omtenta nästa vecka på fredag.

Samtidigt som jag pluggar inför omtenta i UK2 skrev jag dugga (som en mini-tenta) i UK3 i torsdags. Det kändes inte alls bra efter jag lämnat in duggan eftersom det var flera frågor jag ändrat svaret på. I slutet av vårt seminarium delar vår campuslärare ut alla duggor och när jag får min ser jag att jag fått ALLA rätt!! Jag skrek av glädje! Så himla skönt!

Det var så jag tänkte med kontraster. Ena stunden omtenta och nästa stund full pott.. Jag behövde verkligen den pushen för att känna motivation till omtenta-plugget.

Likes

Comments

Som jag nämnt innan så driver jag eget företag i form av enskild firma. Lite kort information om mitt företag:

  • Företaget Dalkullan startades år 2013 som ett UF-företag genom gymnasiekursen Ungföretagsamhet. Grundare av företaget är Sara Meriläinen och Lina Björk som tillsammans drev företaget i Ludvika, Dalarna, med stor framgång. På företagets bolagsstämma under våren 2014 bestämdes att företaget skulle bedrivas i ny regi av mig, företagets dåvarande marknadsansvarig. Idag drivs Dalkullan som enskild firma i kombination med universitetsstudier i Linköping.
  • Alla smycken är inspirerade av dalbygdens vackra natur och är handgjorda av nickelfri metall. Dalahästarna som pryder halsbanden kommer från Grannas i Nusnäs och är alltså äkta Dalahästar!

Är du intresserad av att veta mera? Använd följande länk: Dalkullan design för att komma till företagets Facebooksida.


Ha det gott! 💗

Lina


Likes

Comments

Hej alla nya läsare som hittat hit till min blogg! Kul att just du är här! 😄

Min tanke och vision med denna blogg är att dela med mig av mitt liv som egenföretagare och lärarstudent i den vackra staden Linköping. Det kommer garanterat bli en hel del snack om universitetet, min kreativitet i mitt egenföretagande och annat skoj.

Jag hoppas verkligen att min blogg kan ge dig som läsare massa härlig inspiration och en inblick i hur det är att studera och driva eget företag. Är det något du undrar över är det bara att kommentera ett inlägg eller kontakta mig på: linabjork@outlook.com

Jag önskar Er en fortsatt härlig vecka! 💗

Lina


Likes

Comments