det finns bättre dagar

Tankar och känslor, Vardag

Det är mer ofta än sällan jag skriver att det är tungt här. Att det tar emot att kämpa. Mina dagar ser inte annat än negativa ut. Det är smärta här och smärta där. Alltid något som gör ont. Jag skriver om den extrema ångest som konstant tycks ta över hela min kropp. Om paniken och den påtagliga uppgivenheten. För ofta är det så det är. I 99 fall av 100 är det sanningen - att det är tungt. Därför tror jag att det är viktigt att inte glömma det där sista lilla fallet. Det fina fallet. Det fall som annars försvinner bland de tunga. För det finns fortfarande där. Det fina fallet. Det sista av hundra. Det finns där.

Idag var just en sådan dag. En sådan dag som jag kapslar in och sparar för att se tillbaka på när det är tungt. En okej dag. Undantagsfallet som jag önskar att jag alltid kunde få leva i. En sådan dag var det idag. I alla fall stunder av dagen. Några gånger skrattade jag. Och jag log. För en stund kände jag mig till och med glad. Åtminstone en liten stund. Även om glädjen fick brottas med smärtan fanns den där. Tog plats. Kämpade för att vinna. Och jag tror ändå att den några gånger vann. Det kändes i alla fall som det.

Bäst var det under eftermiddagen. Jag fick besök av en person som är väldigt viktig för mig och vi gick ner i parken en stund och satte oss där. Solen sken och vi satt och pratade. Just där kände jag mig glad. Jag skrattade. För en stund kändes allt okej. Det var så fint att bara få koppla bort allt. Att få sitta där och prata om både det ena och det andra. Även om det inte var någonting stort gav det mig kraft. Och det var mysigt. En mysig stund jag bär med mig.

Ofta tror jag att det är dessa stunder som är de viktigaste. Precis som den halvtimmen då Mulle kom hit och jag fick åka ner till entrén och krama honom. För det är nog så - att det är det lilla som är det stora. Att det är det minsta som betyder som allra mest.

Gillar

Kommentarer

Victoriaflyman
Victoriaflyman,
Jag blir så glad av att få läsa detta!! Ta vara på dom här stunderna, du kan! Jag tror på dig❤️❤️
nouw.com/victoriaflyman