Jag har inte uppdaterar på en tag nu då jag var sjuk och så vidare. I veckan har jag mest varit hemma och tittat på film och läst om jag kunde drömma (twilight). Jag var även hos farmor och farfar för farmor fyllde 75 så det var kalas. Efter att vi hade ätit så mådde jag illa och gick och lade mig en stund. Nu ska jag titta på melodifestivalen hihi bara för att det är final.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndag

idag så är det måndag och jag var i skolan och hade lektioner som vanligt. Efter skolan så gick jag hemdirekt för att jag skulle plugga SO fat set blev inte för att jag ville ut och jogga. Jag var då ute och joggade och när jag kom hem såskulle vi äta så det blev inget plugg idag.. Pluggar imorgon istället. Nu ska jaf faktist bada och läsa en bok. Hade <3

Likes

Comments

Fredag: jag, Alma och Tess sov hos Julia för vi skulle ha "filmkväll" fast ingen av oss orkade välja film så det blev ingen fils. Istället så pratade vi, lyssnade på musik och spelade twister.

Lördag: vi vaknade och pratade och så lite på morgonen senare så träffade jag och Julia Lucas. På kvällen så tittade jag bara på film :)

Söndag: jag har bara tittat på serier och typ sovit hela dagen. Har varit jätte trött då jag vaknade 4 och kunde inte sova igen..

Likes

Comments

Idag så var jag i skolan som vanligt sen efter det så åkte jag Tess och Julia och tränade sen körde jag hem och duscha och senare åkte jag och pappa till Malmö och skulle köpa ett skal med tangentbord till min iPad så vi gjorde det och efter det år vi på donken!!

Likes

Comments

Idag var det en riktigt trött och tråkig måndag. Vi var ofc i skolan och vi hade matteprov :/ fast jag fick 15,5/16 på första delen :) Jag och mamma körde och STORhandlade och så skulle vi köpa mappar till mig (alla har typ gått isönder) men såklart så glömde vi det... Vi åt donken mat för Tobbe skulle på träning så vi hade väldigt brottom. Nu ska jag sova fast problemet är nog att komma upp imorgon bitti.

Likes

Comments

Idag så var ja verkligen på landet.. Cillas pappa fyllde år så vi var och firade han. Först åt vi på en Kina resturang, det var jättegod mat. När vi hade ätit klar så åkte vi hem till hennes föräldrar och pratade och sen åt vi tårta. Sen fick vi köra i en timme för att koma hem.. Nu är jag hos mamma och vi tittar på film.

Likes

Comments

Jag är en 14 årig tjej som heter Lina och bor i Skåne. Jag känner att jag vill börja blogga för att jag vill ha något att göra. Det kommer komma upp inlägg om min vardag och mitt liv så fortsätt läsa.

10 fakta om mig
1. Jag älskar alla mina vänner och skulle inte klara mig utan dem.
2. Mina föräldrar är skilda.
3. Folk säger ofta till mig att jag är stirrig eller knäpp :))
4. Jag lever för musik, kan inte sjunga men lyssnar på musik till allt jag gör.
5. Jag älskar hästar och att rida.
6. Min familj är mitt allt.
7. Jag läser franska. Bonjour!
8. Slösar pengar...
9.Jag är ofta glad och försöker vara positiv.
10. Hatar verkligen falska människor....

Likes

Comments