Snaaaaaart bär det av till alperna! Imorgon tar vi flyget till Grenoble och därifrån buss till Val Thorens för en sjukt rolig vecka! Ser såå fram emot att åka skidor, hänga med alla fina vänner och inget plugg, hur najs!?

Idag består dagen av massa packning och fix. Ska försöka att inte överpacka som jag alltid gör... Mormor kanske kommer förbi mot eftermiddag, tror hon stannar över natten så det blir mysigt!


Likes

Comments

Igår var jag och min dansgrupp på dansens hus där vi såg "Until the Lions" av Akram Khan Company. Wow vilken föreställning! Dom arbetade mycket med ljud, ljus och extremt kontrollerade rörelser, häftigt att se!


Likes

Comments

Idag spenderar jag min dag hemma sjuk :( riktigt segt. Förgyller dagen med en stooor frukost/brunch.


Likes

Comments

Igår hälsade vi på farmor i hennes nya lägenhet i Vaxholm. Hon bjöd på middag och vi hjälpte till med lite fix i lägenheten, en mycket mysig familjesöndag!


Likes

Comments

​I lördags jobbade jag hela dagen från klockan 08... inte super kul men men. På kvällen lagade jag, Nika och Axel middag tillsammans och det blev sjukt gott. Vi gjorde en thaibiffsallad med hemmagjord chilimajo :) Sedan blev det mys framför Black Mirror där vi såg sista avsnittet av säsong 4, sjukaste jag sett. 


Likes

Comments

LÅÅÅÅng dag fylld med massa dans och vänner, skoj!


Likes

Comments