i HVERDAG

God dag fra en veldig trøtt jente! I natt fikk jeg kun fire timer dårlig søvn, så forelesning kl. 10 var ikke optimalt. Jeg kom meg allikevel på skolen, og det gikk helt fint. Når jeg kom hjem i to-tida stupte jeg i seng og sov et par timer, og det trengte jeg! I går dro jeg på nok en fest på studenthuset, og nå kjenner jeg at jeg egentlig ikke har godt av mer alkohol altså. Allikevel skal jeg ut i morgen, og så blir det DDE på lørdag. Og med det er UKA ferdig for i år, og da blir det nok lenge til neste fest, haha.. Hadde det så morsomt og koselig i går, så jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro ut, selv om formen er litt dårlig i dag.

meg i dag, med bryn på tur og litt slitne øyne ja

Åh, snøen forsvinner aldri her i Gjøvik! Jeg ser bilder fra andre steder i Norge hvor det begynner å bli vår?? Haha, hvorfor må vi lide med denne snøen så lenge.. Det er utrolig fint og koselig, men nå trenger jeg våren altså. Forhåpentligvis er det litt mer vårlig i Amsterdam, som jeg drar til om en uke! Åh, det blir fantastisk.

Nå skal jeg på talentshow på studenthuset, faktisk. Blir artig, noen venner deltar så jeg krysser jo selvfølgelig fingrene for at de vinner. Nå kommer Thea straks, så jeg må ordne meg. Håper dere får en fin kveld!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

i HVERDAG

Hey ho! I dag er det enda en dag på fylla for min del, og akkurat nå føler jeg at det er det eneste jeg skriver om, haha. Jeg er ikke en alkoholiker altså, men det er UKA her nå, og da vil jeg være med på det meste. I dag er det temafest på studenthuset, med temaet "OL". Det blir sjokkis-medalje rundt halsen, og det er kostymet mitt. Å kle meg ut egentlig aldri vært min greie, så jeg sier meg fornøyd hvis jeg bare gjør litt, haha.

Dette er også siste dagen av #nouw30daychallenge! Det har gått så fort, og jeg er egentlig ganske fornøyd med meg selv. Selv om jeg ikke har fått det så variert og planlagt som jeg ønsket, har jeg blogget hver dag og vært flink til å ta bilder. Så jeg er fornøyd med innsatsen, klapp på skulderen til meg. Det har vært veldig motiverende å jobbe mot noe, selv om jeg aldri tenkte at jeg skulle vinne turen til Paris. Kanskje jeg skal begynne å sette meg egne frister når det kommer til bloggen, for å opprettholde den regelmessige bloggingen. Vi får se!

Nå skal jeg få meg trynet og noen finere klær, og stikke på vors. Jeg orker ikke å ta den helt ut i dag altså, har tross alt forelesning i morgen. Håper dere får en super tirsdagskveld, det skal ihvertfall jeg ha!

Likes

Comments

i HVERDAG

Hej folkens! Mandag og ny uke, og min mandag er så lite mandag som den får blitt. Jeg har fri, jeg sov til ti og jeg har egentlig ikke gjort noen ting. Jeg har filmet en video, og det er det. Allikevel vil jeg at jeg skal få noe ut av denne dagen, så straks skal jeg ut en tur, gå på butikken og i kveld blir det stand-up! Jeg er ikke noe fan av stand-up, men jeg tenkte jeg skulle gi det en sjanse. Jeg håper de klarer å få ut noe latter av denne surprompen.

For tiden er jeg inne i en skikkelig dårlig sirkel, om man kan si det. Jeg sover dårlig, sovner kjempesent og våkner altfor sent, spiser til rare tider og ikke ordentlige måltider, beveger meg masse, men trener ikke.. Jeg sitter ikke bare inne og later meg, men jeg trenger å komme meg inn i en ordentlig rutine.

Denne uken skal jeg:

– Legge meg før 23:30 nesten hver kveld (lykke til, sovner 01 hver natt)

– Trene tre ganger

– Lage middag fem av dagene

– Begynne på alle essay-oppgavene, ferdigstille portrettoppgave og begynne på LP-cover.

Som dere ser har ikke alt vært på stell siste tida, jeg kan ikke huske siste ordentlige middag jeg hadde, eller sist jeg trente.. Herregud, hva skjedde med den gode rutina jeg var inne i? Jeg tror nesten alle disse punktene skal være overkommelige. Det er en del fester og ting som skjer denne uka, så om jeg legger meg før 23:30 hver kveld.. Det tviler jeg på, haha.

og eeehh ja jeg tok disse bildene når leppestiften begynte å bli rumpehull :(

Nå skal jeg ut å bevege på kroppen! Ute er det overskya og grått, men heyyy ikke noe dårlig vær bare dårlig klær eller? Det er hvertfall det mommo lærte meg, hehe. Håper dere har en fin mandag!

Likes

Comments

i HVERDAG

Heihei! Da var jeg alene i leiligheten, etter å ha hatt besøk av jentene. I går kveld kom Thea, Johanne, Julie og Adele en tur til meg for å gjøre oss klar til x-russefest på Huset! Vi vorset bittelitt her mens vi ordnet oss, og det var superkoselig med besøk. Jeg har jo følt at jeg ikke kan ha noen på besøk siden jeg fortsatt ikke har sofa, haha, men det gikk helt fint. Neste gang bør jeg tilby noen bedre sitteplasser da.

Festen på studenthuset var egentlig veldig morsom, det eneste jeg synes var litt teit var at det ikke ble spilt noen russesanger?? Russefest uten russesanger? Ellers var det skikkelig rart å gå i russebuksa igjen, jeg følte meg jo ganske dum egentlig, men når alle de andre gikk i det ble det liksom.. ok? Vi var teite sammen, haha.

Julie og Johanne sov over hos meg, vi kom oss i seng i halv fire-tida. Gode og mette etter å ha kokt ris og pasta med pesto, oregano, pastasaus og ost til nattmat:-) I dag tidlig var vel formen helt grei på oss alle, men det blir ikke dagen derpå uten noe dritt, så det ble maccern til frokost. Ikke så sunt eller bra, men veldig godt.

I dag er planen å bare ta det med ro, men jeg har noe skolearbeid hengende over meg som jeg bør begynne på.. Så jeg får vel forsøke å få gjort noe nyttig i dag, haha. Håper dere har hatt en fin helg!

Likes

Comments

i HVERDAG

Heiia! Som overskriften tilsier.. Så er det på med russebuksa i dag! Uff, det er nesten ille, men jeg tror det skal bli kjempegøy. Jeg skal på x-russefest på studenthuset her i Gjøvik, så det blir heldigvis ikke bare meg som har på den stygge buksa. Og jeg fikk den på! Jeg var jo litt skeptisk, og den satt definitivt finere på i russetida.. men hey, den er på ihvertfall.

Jeg drar sammen med Thea, Adele, Johanne og Julie, og det blir overnatting hos meg, så etter jeg kom hjem fra jobb har jeg brukt tida på å rydde og vaske her hjemme.. Jeg har en tendens til å utsette det til siste liten, så jeg har ikke fått tid til å ta bilde av meg med russebuksa, så her er noen fine throwbacks:

Sååå fin, ny og hvit på venstre bilde. Alle bokstavene og fargene i flagget er gulbrunt i dag.. :-) Jeg satser på at det bare er møkk..? Jeg husker jo at jeg kasta opp på buksa mi på et tidspunkt, men jeg tror ikke det er derfor alt er gult... Jeg orker ikke å tenke så mye på det, for da orker jeg ikke ha den på mer, haha!

For å gjenskape russetida mest mulig har jeg også kjøpt inn det jeg pleide å drikke på den tiden; tik tak og smirnoff ice.. Er ikke spesielt glad i noen av delene nå, men skal det være russetid så skal det vel være russetid. Nå må jeg forsette med støvsuging og vask før jentene kommer, håper dere får en fin kveld!

Likes

Comments

i HVERDAG

God morgen! Jeg ligger fortsatt i senga, det går tregt her i dag. Jeg våknet i dag tidlig og trodde jeg var hangover, men så hadde jeg fortsatt vondt i hodet fra gårsdagen, haha. Helt utslitt med andre ord.

Og gårsdagen da, for en artig dag. Etter skolen ble Thea og jeg med på opprigg til konsert med Trang Fødsel på studenthuset. Jeg må helt ærlig si at vi ikke var til mye hjelp, men vi fikk gjort litt. Konserten begynte rundt 23, og det var så bra stemning! Vi drakk ikke fordi vi skulle rigge ned etter konserten også, men det gjorde ingen verdens ting. Hadde det utrolig gøy, så det var en kjempekveld altså. Etter konserten endte Thea og jeg opp med å kjøre noen i Trang Fødsel ned til sentrum, vi ble stoppet av politiet og hele situasjonen var bare komisk. Jeg tror alt ble sykt forsterket fordi jeg var så sinnsykt trøtt og hadde vondt i hodet. Jeg ville jo egentlig bare hjem og sove, haha. Jeg kom meg omsider i seng klokka 3, og da sovnet jeg på et blunk.

Frokost på sengaaa. Den Philadelphiaen fant jeg på Holdbar (butikk som selger varer som snart går ut på dato/best før, til en billigere pris) på Jessheim, med sjokoladesmak! Jeg spiste den sist gang i niende klasse eller noe sånt, og trodde aldri jeg skulle se den igjen. Jeg har ikke sett den i noen butikk siden, så nå må jeg spise den ekstra sakte så den varer lenger.

I dag har jeg helt fri fra alt; ikke jobb, ikke skole, ikke noen ting jeg må på. Det er en stund siden det har skjedd, så i dag skal jeg bruke dagen godt. Skal gå meg en tur, handle litt, forsøke å gjøre noe skolearbeid.. Bare gjøre litt som jeg vil, egentlig. Håper dere får en fin fredag!

Likes

Comments

i HVERDAG

Hei og hopp! Da var det torsdag, og denne uka har gått så fort? Nå har jeg jo vært ganske opptatt, så da føles det jo ut som om tiden går fortere. I dag begynner UKA her på NTNU, og i dag er det konsert med Trang Fødsel. Jeg skal rigge opp og ned på konserten, så jeg tror at jeg kommer til å sove godt i natt assss... Kommer til å bli så sliten, haha.

I løpet av UKA er det blant annet x-russefest, skidag (med afterski), OL-temafest og konsert med DDE. Jeg skal vel være med på det meste, og jeg er nesten mest nervøs for x-russefesten, haha. Kommer til å føle meg såå klein i russebuksa.. Og så er jeg småredd for at den er for liten..:')) Det blir uansett morsomt, gleder meg jo litt til å føle meg litt russ igjen. RT for alltid XD

Ha en fin torsdag!

Likes

Comments

i HVERDAG

Heiii og happy valentines! Denne dagen gjør jeg veldig lite ut av, kjæresten og jeg studerer jo i forskjellige byer, så vi gjør ikke noe særlig annet enn å sende hverandre en melding. Jeg gikk ut og spiste med jentene da (derfor gal-entines;)), på Khalles Corner. Det er første gangen vi spiste der, og jeg tror alle ble positivt overrasket. Ikke fordi vi hadde lave forventninger, men fordi vi kanskje trodde det skulle være helt ok. Prisene var greie, porsjonene store og maten var god. Så om du av en eller annen grunn skulle befinne deg i Gjøvik, så kan jeg anbefale Khalles Corner.

måtte ta en bit av brødet før jeg tok bildet:-) var så sulten

Sjekk den burgeren, haha, monster-burger. Jeg er ihvertfall mett resten av dagen, som passer bra siden jeg snart skal opp på Huset og være der resten av kvelden. Det er jam i dag, som alltid er veldig koselig og morsomt. Jeg innså i går at jeg er opptatt alle kveldene denne uka, bortsett fra fredag og søndag. Blir hektisk, men gøy. Nå skal jeg se på SKAM (fikk plutselig lyst til å se på det igjen), før jeg går opp på studenthuset. Ha en fin dag!

Likes

Comments

i GRAFISK DESIGN

Yoo! Akkurat nå sitter jeg på skolen, og jobber med et prosjekt i typografi. Over ser dere litt av det jeg har jobbet med i dag, jeg er ikke helt sikker på hva jeg holder på med, men jeg liker fargene, haha. Vi skal sette sammen et portrett, tekst, farger, teksturer og slike ting, og uttrykke oss selv gjennom det. Jeg vet ikke helt hvilken farger som er meg, eller helt.. hva som er meg? Jeg vet ikke, jeg føler jeg er både gul, rød og blå, haha. Og jeg vet ikke om jeg er løkkeskrift, eller en grotesk. Her har jeg prøvd meg på to forskjellige varianter, som er ganske ulike. Jeg føler begge to er meg, haha. Jeg får prøve meg litt mer frem, og prøve å komme på noe som er 100% meg.

Nå skal jeg straks stikke på jobb, jeg stenger i dag, som jeg egentlig gleder meg litt til. Denne uka skjer det så mye, jeg har fremføring, må ordne LP-cover, UKA starter på torsdag.. Det blir en hektisk uke, for å si det sånn! Men jeg gleder meg.

Likes

Comments

Instagram@sunniva.larsen