Toffs tricket


När jag va ca 13 år va det en smal tjej i min klass som kom fram till mig, kollade äcklat på min lilla muffintopp som smög sig fram ur byxorna och bestämde sig för att ge feta lilla mig ett tips.
”Du vet, om du använder en toffs för att stänga byxorna så kanske du slipper... det där. Jag gör det ibland när jag har ätit eller när jag är svullen från mens. Du BORDE nog prova.”
Hon fnissade elakt och lämnade mig med tårar i ögonen.

Jag bestämde mig för att prova, och jo, visst funkade det! Va fantastiskt! Jag kan t.o.m gå ner en storlek och skryta om att jag inte har största storleken i byxor!! Härligt! I glädjen låg dock alltid hennes flin kvar i bakhuvudet... än idag.


Jag har känt mig ganska kreativ den senaste tiden och bestämde mig för att måla detta ”toffs-trick” som fortfarande finns kvar i mitt liv idag i form av en toffs i alla mina byxor.

Man pratar om ”sticks and Stones may brake my bones, but words can never hurt me.”... well detta bevisat motsatsen. Mobbarna från grundskolan finns fortfarande kvar i mitt liv och lämnar äckliga kommentarer i mitt huvud dagligen.


Gillar

Kommentarer