Flytt och LP shopping

Idag har varit en ultimat chilldag. Med flytt från 9 - 20 igår och sedan fylleinredning (vi söp oss fulla och inredde lägenheten. Kan rekommendera. 10/10) till sena natten behövde vi en hel dag för att kunna stå rakt på benen igen. Jag och Christoffer började med att sova ut till sena 08.48 (vilken lyx va!) och hade sedan den slöaste morgonen man kan ha. Efter en skål gröt var med allt för mycket sylt till drog vi iväg in till stan för att gå på en skivmässa för att jaga efter lite LP plattor till vår samling.
Det är så otroligt mysigt att leta skivor. Bara flicka från album till album. Skratta åt konstiga bandnamn och säga ''Ooooh! Kolla!'' allt för många gånger när man hittar ett coolt albumcover. Vi blev med hela fem nya skivor idag för endast 180 kr! Det är ett kap om jag får säga till om något!

Efter en fylld skivpåse och en tommare plånbok så begav sig dessa två trötta individer hem för att mysa med hunden och kära ner oss i nya lägenheten. Vi är än så länge supernöjda och Lima är helt kär! Hennes favoritsyssla är att stå i en av fåtöljerna och blicka ut över vägen och parken som ligger utanför.

Det har blivit väldigt många koppar te de senaste dagarna, men eftersom jag och Stoffe båda är te-knarkare så har vi bara myst, gjort mer te och som svar på det även sprungit på toa lite mer än vanligt.
När jag säger att vi har ett te-problem så skojar jag inte ens lite. Tillsammans med båda våra te-bibliotek så har vi säkert MINST 75 st olika sorters teer.

Som avslut kan jag citera Christoffer från när vi fyllemöblerade igår.

Stoffe: Jag har längtat efter det här sen första gången jag var hemma hos dig.

Jag: Awh, att flytta ihop?

Stoffe: Nej. Att merga båda våra te-bibliotek!


Romantiskt värre.

#flytt #retro #lp #lpskivor #flytta #sambo #sambos #hund #adoptdontshop #podenco #mys #te #beroende #förhållande

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Fisken
,
alltså awww! Mysigt med te och bästa komplimangen om att merga sina tesamlingar! 😍

Related posts