Många säger att det är sista veckan i skolan som är lungnast men nej! Det är den inte! I klassrummet och i korridoren är det högre ljudnivå än vanligt (å de är illa). Det är böcker som ska lämnas in, arbeten som ska bli klara och skåp som ska tömmas. Helt enkelt, det är kaos!! Förutom att vara i skolan har ja varit i stallet (där jag inte kunde göra så mycket p.g.a mitt knä), på träningen (där jag inte heller kunnat göra så mycket) och i läkarhuset i vällingby för att göra magnetröntgen. Det gick ganska bra men det var jobbigt att ligga still. I torsdags var det skolavslutning och när den va slut gick jag, Ellinor, Jennifer och Anna och köpte sushi. sen åkte vi hem till Ellinor och åt den å sen badade vi,(dåligt skrivet, ja vet) det gick helt okej, men knät blev värre på kvällen (det blir värre vad jag än gör men det blev ganska mycke värre men aja) sen när vi badat klart torkade vi oss och jag åkte till träningen. På träningen tränade vi med klister å det va... ja...klistrigt😂 sen åkte jag tillbaka till Ellinor eftersom att vi bestämt oss för att försöka dygna. När klockan var ungefär tre minuter i tolv (på natten) gick vi till utegymmet i nälsta å gymma de lite (jag kunde ju då inte göra så mycket😢)och gick sedan tillbaka till tältet som vi skulle sova i (på Ellinors tomt). När klockan va tre hade typ alla somnat. Dagen efter bakade vi kladdkaka med marshmallows på 😊 och badade lite till.

Det var min vecka (ganska sammanfattad)

kramiz kramiz 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det finns en person som varit med i nästan alla mina inlägg,  en person som alltid funnits där för mig och alltid stöttat mig. Denna underbara person är Lia. Min invalidokompis/världens bästa handbollskompis & vän. Du har funnits där för mig och även när jag har haft det som jobbigast (rätt ofta på senaste tiden) har du muntrat upp mig.  Med dig kan jag prata om precis allt och tillsammans kan vi göra vad som helst, bara vi tror på det. 

Jag vet hur jobbigt du har det och jag vill bara säga att jag kommer alltid finnas där för dig vad som än händer precis som du har funnits där för mig.

Kramiz kramiz 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 

PS. Jag är så OROLIGT-JÄTTE-MEGA-SUPER-GLAD att få ha dig som vän


Likes

Comments

Då va äntligen denna hemska och lite roliga helg över. som ni kanske vet har det varit västerortscupen och jag har problem med knän och fötter, men det gick bättre en Vad jag trodde att det skulle göra. I lördags vann vi mot dalarö och årsta, och vi förlorade Gustavsberg. Mitt knä gjorde ont men dum som jag var spelade jag vidare. Igår var första matchen 16:30 och jag kom till hallen vid 12:30 för att se 04:orna spela och tyvärr slutade det med förlust. Efter det åkte jag till stallet som ligger två minuter med buss från hallen. När jag kom tillbaka till hallen kollade vi på några matcher och 15:30 var det samling.
vi spelade mot sannadal och vi förlorade med 19-9 (gjorde bara ett mål😳). Efteråt hade jag SVIN-ONT och ville bara gråta men eftersom att jag var med laget och tränarna försökte jag dölja det (gick sådär). När jag och Lia (min invalidokompis/världens bästa handbollskompis )hade kollat på både A- och B-final gick vi mot busshålplatsen och helt oväntat (inte) åkte bussen förbi när vi nästan va där. Det var 19 minuter kvar tills att nästa buss gick (totalt ointressant) så vi gick in i hallen igen för att sedan efter en kvart gå dit igen å ta bussen till vällingby. När jag kom hem åt jag mat och la mig i sängen å grät.

om du har lyckats läsa hela denna ointressanta text förtjänar du en applåd.
ledsen att den blev så ointressant och lång.
kramiz kramiz 😘 💕 😘

Likes

Comments

Denna vecka har varit ganska jobbig men jag har typ klarat av den... Jag har totalt cycklat ca 12 kilometer under veckan och varit lite på nälsta utegym. Det är bara västerortscupen kvar. västerortscupen är en handbollscup som våran klubb arrangerar och det brukar vara jättekul, men eftersom att jag fortfarande inte vet hur mycket mitt knä klarar av är jag väldigt nervös och stressad.
Imorgon  (eller ja, idag eftersom att klockan är 00:10)ska jag tejpa mina hålfötter (som är en gammal skada), ha mitt knäskydd och hoppas att jag åtminstone kan spela några minuter.
Nu ska jag försöka sova iallafall ett par timmar innan jag ska gå upp klockan sju.
kramiz kramiz😘
ps. ber om ursäkt om jag är lite tjurig imorgon eftersom att all min energi kommer att gå åt att inte börja gråta...
❤U

Likes

Comments

I helgen är det en stor handbollscup som heter västerortscupen. Det är en av de roligaste sakerna på hela året men i år har jag haft sån ångest så att jag inte äns kan tänka på allt kul med västerortscupen. De som känner mig vet att jag har problem med både fötter och framförallt knän. Min sjukgymnast sa att jag får köra så mycket som jag/mitt knä klarar av, men saken e den att min vilja tar över och jag kör mer än jag borde. När jag gör något (som att t.ex springa) får jag en sån "kick" och jag kan inte kontrollera min vilja och kör på... och när jag sedan lugnar ned har jag så fruktansvärt ont så jag bara vill lägga mig på marken och bara gråta. Men om smärtan gick över efter ett tag skulle detta inte vara något problem,  men nu är det inte så utan först överanstränger jag mitt knä, sen vill jag bara lägga mig ned på marken och gråta, efter det (när jag kommer hem) lägger jag mig i sängen, snackar lite på snap med min invalidokompis ( Lia ) och sedan försöker jag gråta mig till sömns... ( vilket inte brukar fungera)

Så om någon har något förslag på hur jag kan bli bättre i knät innan västerortscupen  (i helgen) så vore jag väldigt tacksam 

kramiz kramiz💕

Likes

Comments

​i detta  inlägg hade jag tängt att berätta lite om mig själv (även om jag tror att de flesta som läser känner mig men aja).

*jag heter Filippa Axelsson 

*är 14 år, jag fyller år 15/1 

*jag älskar hästar och hundar

*handboll är mitt liv

*just nu kan jag knappt spela handboll på grund av att jag har problem med hålfoten(+ hälen) och i knät.

*min familj består av min mamma, pappa, lillebror, lillasyster, hunden Anton och hästen Enya.

*mina bästa vänner heter Malou och Lia, dom är BÄST I HELA VIDA VÄRLDEN!!!

Det var allt jag kunde komma på❤

Kram kram

Likes

Comments

Ungefär vid halv-fem-tiden (på kvällen) snackade jag men min underbara invalidokompis (host host Lia)och vi bästämde oss för att åka till stallet. När klockan var 17:07 träffades vi i vällingby och tog tillsammans bussen till stallet. I stallet började vi med att mocka, sen tog vi in Enya (min häst) och gjorde hö-påsar. När vi skulle upp på vinden för att göra hö-påsar behövde vi gå upp för den långa å branta trappan vilket vi invalidos inte tyckte om. På bilden kan ni se Lia som sitter på höbalarna. När hö-påsarna var klara fyllde vi hennes hinkar med pellets och vatten och så åt vi lite hästgodis i form av poppad majs (inte popcorn men lite likt). vi båda tyckte att det var gott. När vi va klara med allt i stallet gick vi ner till vattnet (nån sjö eller nåt)som ligger väldigt nära, och det var inte alls lika kallt som vi trott. Min pappa hämtade oss i stallet, lämnade Lia hemma hos henne och sen åkte vi hem och åt pizza.

det var allt bye! bye!

Likes

Comments

​Mitt lov började jättebra med gröna lund tillsammans med tre fantastiska personer, vi åkte i princip alla attraktioner och vi åt       fich and chips vid tre-tiden. På morgonen samma dag hade jag tagit både alvedon och radital för att mitt knä skulle klara av denna långa dag, men på kvällen började jag få riktigt ont igen och grät mig sedan till sömns.

Dag 2 fredag: fredagen så nästan exakt lika dan ut som torsdagen fast med min bästa kompis och hennes två fantastiska systrar. Vi spenderade förmiddagen i vällingby och sedan eftermiddagen på gröna lund.

Dag 3 lördag: på lördagen hade jag skitont i mitt knä efter två långa dagar på gröna lund men det var bara att bita ihop eftersom att det var en häst-tävling. På tävlingen vann vi två första-pris och ett tredje-pris.

dag 4 söndag (sista dagen på "lovet") samma dag som detta skrivs: idag var det ridning (har de varje söndag) och jag fick rida på min favorithäst: MQ, hon är fantastiskt, vi galopperade idag och till skilnad från alla sega ponnys gick det hur bra som helst. När jag kom hem hade jag skitont I knät och jag ville bara gråta, men om jag skulle gjort det skulle mima föräldrar förstå hur ont jag faktiskt hade och då skulle dom säga att jag inte får spela västerortscupen  (en superrolig handbollscup). Ska strax till stallet så jag avslutar här. Bye bye!

Likes

Comments