Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gud vad jag är trött idag!! Igår efter jobbet stack jag och hämtade upp jen sen drog vi till center syd sen efter de stack vi hem och fixade oss sen vidare till malmö med karaneh & Tina till ett vattenpipa ställe, jätte mysigt! Var inte nerbäddad förens 03.00 och skulle upp 07 alltså snacka om att jag är kollapsad idag!!

  • 849 Readers

Likes

Comments

MY TOP 3 FAVORITE YOUTUBERS.

Jessica Pamlin - Hon gör massa mukbangs videos och i don't know why men jag ÄLSKAR att kolla när folk äter speciellt när jag går på mitt matschema och inte får äta massa onyttigt. Det är som att om jag ser andra äta onyttigt så nöjer jag mig typ med det och är inte lika sugen, jag vet det låter fett wierd haha..

JLC - Tre killar som gör massa olika videos allt från challenge till pranks, dom alla tre håller på med roliga videos på instagram så deras youtube är ganska underhållande!

Anti - Hur snygg är inte hon ? Det är alltid roligt att kolla på någon som ser bra ut. Massa olika videos.

Likes

Comments

OK ELLER EJ ?

Vad är okej och vad är inte okej när det kommer till denna videon ? I videon nedan ser ni en kvinna som står och slår och triggar upp en man tills han slår tillbaka. Jag vet att det är många som kommer tänka "va fan håller han på med?" MEN nu är min fråga varför ska det vara okej att en kvinna kan slå och trakassera en man och han ska bara stå och ta emot det ? Men om en man höjer handen mot en kvinna så är det kvinnomisshandel direkt, det är mer "okej" att en kvinna slår en man. Och nu kommer ni tänka "ja men män har mer styrka än kvinnor" men so what ? Ett slag är ett slag, jag personligen tycker att slår någon dig oavsett som man eller kvinna så ska man använda självförsvar, att det är inte endast ok för kvinnor att försvara sig utan även för män, men sen att han i videon slår henne så hårt så att hon däckar är en annan grej, han hade inte behövt ta i så hårt.

Och cred till alla gentlemans som säger "lägg aldrig handen på en kvinna", MEN som kvinna fick jag lära mig att aldrig lägga handen på NÅGON, hade jag varit så arg som kvinnan i videon hade jag gått därifrån istället, om du gång på gång slår någon sådär som hon gjorde så borde man vara beredd på att få tillbaka de du ger, but that's My opinion!

Länken till videon har ni här: https://www.facebook.com/ViralDailyOfficial/videos/452328871767103/?fref=mentions

Likes

Comments

HAPPY BIRTHDAY TO THE MILLI TO MY VANILLI.

You're the peanut to my butter, my glaze to my donut, the flip to my flop, my apple to my pie, the khloe to my kourtney and i couldn't ask for a better person in my life and i wish the best in life for you even though you already got me (who's enough hehe) I LOVE YOU FOR BEING YOU AND BEING MY BEST FRIEND.

Likes

Comments

GÖTEBORG

Blev en spontanare till göteborg igår, vi stack dit vid fyra tiden var framme runt sex tiden. Vi stack till Hookah lounge O M G säger jag bara vilka dröm vattenpipor dom har där, jag har aldrig rökt en så perfekt vattenpipa så det är ju verkligen ett ställe jag rekommenderar starkt. Efter det stack vi och satte på Olearys sen vidare och tog oss en fika vi hann med ganska mycket på kort tid och nu har vi gjort lillis på att vi ska till göteborg en gång i månaden, jag älskar mina och alenas "deals" vi gör typ våra måsten minst en gång i månaden haha..

Likes

Comments

Självkänsla & självförtroende är två olika saker, don't get it twisted. Självkänsla, ordet säger sig själv - hur man känner för sig själv. Sättet man ser sig själv på som person och även sitt inre värde som människa. Att ha självkänsla innebär att du bryr dig inte om vad andra tycker om dig för du är bra precis som du är oavsett vad folk säger, du är värdefull du betyder något. En bra självkänsla gör så du kan bortse ifrån vad andra tycker eller säger om dig - håller med andra ord bort dåliga vibbar. Självförtroende är när man tror på sig själv och att man klarar av saker tex får vi bekräftelse på något som tex vårt utseende (att vi ser bra ut) så växer självförtroendet det är mer ytligt.


1. Detta kommer låta så lame men har gett detta rådet till många av mina vänner som varit deprimerade och det har faktiskt hjälpt. Varje morgon när du går upp - kolla dig själv i spegeln och säg till dig själv hur jävla awesome du är. Det kanske känns skumt i början men jag lovar de hjälper!


2. Tänk på jobbiga situationer / stunder du klarat dig igenom så kommer du påminna dig själv om hur stark du faktiskt är som klarat av att gå igenom de på helt egen hand - har jag klarat det kan jag klara vad som helst! Den enda som kan hjälpa dig att få bättre självkänsla är ju faktiskt du själv.


3. Musik! Musik påverkar oss mer än vad vi tror, det är något positivt man blir lättare i humöret av det. Lyssna på låtar som ger dig "power" feeling och med det menar jag tex gjort slut med ditt ex ? Det finns massor med breakup songs som ger en " i don't give a fuck" feeling/attityden direkt samma finns det låtar som får en att känna sig som en kung som bara svävar fram.


Likes

Comments

music right now

Likes

Comments

Första steget:

Jag fick börja med att skriva på ett papper och så berättade hon lite om sig själv och om hur behandlingen kommer gå till. Jag hade kollat runt på deras hemsida för att se hennes före och efter bilder och jag tyckte alla hennes bilder såg bra ut så valde henne, dock av spontanitet. Iallfall sedan la jag mig ner och hon började mäta mina bryn med linjal efter hon gjort rätt mått så fick jag kolla mig i speglen för att godkänna formen. Jag lät henne välja form och tjocklek då jag tänkte att hon kan detta bättre än mig.

Andra steget:

Efter man har diskuterat och kommit fram till ett beslut så lägger hon bedövningssalva som sitter i ca 10-15 minuter. Efter det använder hon sig av någon maskin som känns som en trimmer ungefär haha och därefter börjar hon skära små snitt som är ögonbryns liknande i huden, det låter jätte hemskt jag vet men det känns bokstavligen INGENTING. Jag hade dock förväntat mig en klassisk tatueringsmaskin men så går det inte till. Tyckte att detta gick ganska snabbt gemfört med vad jag hade förväntat mig.

Sista steget:

MEN sen kommer vi till det jag tyckte gjorde riktigt ont, som kändes som en brännande känsla jag vet inte ifall det var för att jag hade bihåleinflammation som jag var så känslig då jag har ganska hög smärtgräns egentligen. Det var när hon smörjde på färgen som sedan ska sitta på och sjunka in iu huden i ca 10 minuters tid. Men det var så värt det!


Likes

Comments