LILLY THEA

​Airhole facemasks har grymma masker som håller värmen men tillåter dig att andas. Andningshålet gör så att det inte bildas kondens eller blir fuktigt som det alltid blir om man kör med en vanlig halsduk eller liknande. Riktigt grymma! Plus att det har så jävla häftiga motiv! Köp din HÄR. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Alltså mitt nya lilla tillskott till väskfamiljen som min kära mamma gett mig. Hur fin? Älskar den här lite mindre modellen, men kan tyvärr inte använda den varje dag eftersom att man släpar på böcker, dator och träningsläger jämt och ständigt. Men efter studenten lär jag ha denna 24/7. 

Likes

Comments

​Hej hej hej! Igår var det som sagt no chill. Hade tre lektion, satt på KB i flera timmar och körde ett sisådär ryggpass med Lukas. Jag var så jäkla trött så jag körde typ ett halvt pass av vad jag brukar, sen fick det räcka. Lite segt, men men, hjälpte nog inte att jag gick upp klockan 04:00 igår heller.. Stack direkt hem sen och pluggade fram till klockan 22:00, sen däckade jag och glömde ställa larm och allt, försov mig alltså självklart. Så jag är så jäkla seg idag, men ska fortsätta med pluggandet i vanlig ordning, sen ska jag väcka Mette pga jag behöver sällskap och en fika! 

Likes

Comments

Hej fina! Idag har jag massor att hinna med. Skola, sen ska jag till KB på en håltimme för att studera mikrofilm (? ingen vet), hitta resterande litteratur till en uppsatts i latin som ska in imorgon, köra ett rygg + axel pass med Lukas och få ihop en ännu icke påbörjad analys i historia. Smärtfritt det. Skulle egentligen på en film premiär med Mette ikväll, men får skippa det. Får även bjuda på bilder ur arkivet, sorry. Men det börjar ju faktiskt bli väder för att fota ute! Snart så, snart så!

Likes

Comments

​Hur söt är inte denna? Var tvungen att få med den hem. Helt perfekt, speciellt för en som endast och då menar jag endast använder spetsbh. 

Likes

Comments

​Lite från insta den senaste tiden, där jag heter lillythea *winkwinkblinkblink*. Hur mår ni? Vad gör ni? Jag har suttit och duttat med designen här, pluggat latin och ätit en mini semla. Glad fettisdag, förresten! Hoppas ni äter massor av gott. Annars? Är helt slut i mina ben, har sån träningsvärk så jag kanske inte ens tar mig till gymmet idag. Är det alltid så för er efter att ni kört ben också? Eller är det bara jag? 

Likes

Comments

​Hallå! Det var ett tag sedan, eller hur? Fyra dagar! Fy på sig. Nu är man här iallafall. Har varit på gymmet och kört ett benpass, tråkigt utan Jennie men skönt då jag inte tränat på två dagar. Fy på sig igen, haha. Sitter och lyssnar på ANTI som äntligen släppts. Tycker det är ett grymt album faktiskt. Consideration är min nya favorit. Tyvärr kan man dock inte göra saker och ting ens own way darling då man har Latin prov i veckan. Sånt man får leva med, i 122 dagar till iaf.  

Likes

Comments

Hej fina! Idag är jag helt slut. Alltså heeeelt. Kände mig så jäkla sjuk när jag vaknade, men jag gissade att det hade att göra med att jag ätit alldeles för lite de senaste dagarna men ändå tränat rätt så hårt - och så var det ju. Så har fått i mig frukost, mellanmål och ska precis sätta igång med lunch!

Igår körde vi ett sent pass på slaktis och det blev rygg och axlar, känner dock inte av passet någonting idag så måste nog blir lite hårdare mot mig själv när det kommer till vikter och repetitioner hahah. Men vi hade jäkligt kul som vanligt! Idag ska jag försöka få lite plugg klart iallafall. Har inte särskilt mycket just precis nu, men alla vet ju att det kommer som en käftsmäll senare om man inte har lite framförhållning! Nu blir det iallafall lunch, puss!

​Tycker ni förresten att det är jobbigt med hela proteinproceduren så finns alltid dessa hos Aminopro, plus i kanten för att de är så himla goda!

Likes

Comments

Instagram@lillythea