VI LYSER UPP LIVET!

Härliga lördag, ännu en dag man får äran att vakna upp till snö som så vackert lyser upp vår värld utanför fönstret. Det är galet hur mycket ljuset faktiskt gör för vårt mående, att snön behövdes nu tror jag det är många som håller med mig om.

Just nu sitter jag i bilen bredvid Isac påväg mot Norrköping. Vi har nämligen bokat hotell med spaavdelning till imorgon för att sedan fortsätta till Göteborg där bröllopsklänningar väntar på att provas! Det blir en liten minilyxweekend för oss. Man ska ta vara på kärleken så länge man kan.

Gårdagen blev även den väldigt mysig. Jag hade förberett middagen lagom till Isac kom in iskall genom dörren. Ljusen tändes, musiken startades och vinet tappades upp i våra kärleksglas för att sedan sätta oss till bords och äta. Underbart mysigt!

På menyn stod det hamburgare med pommes och morötter, mumsigt som tusan. Där satt vi i någon timme och njöt utav middagen och varandras sällskap. Isac fick även öppna sina presenter som bestod av en ny fluga samt att jag bokat en jazzi för bara oss två som vi ska njuta av i början utav nästa år. Jag tycker minsann att en upplevelse tillsammans kan vara minst lika bra att ge i present.

Vi förflyttade oss sedan till soffan framför idol med en tårta som Isacs mamma kom förbi med under morgonen. Så otroligt god och ett så mysigt avslut på kvällen framför idol. Kvällen blev inte precis sämre för att favoriterna i idol igår gick till final! Nästa vecka sitter faktiskt jag och Isac i Globen och kollar på Idol finalen - så coolt!

Nu önskar jag er en fin lördag!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh men alltså goals på allting!! Låter heeelt underbart allting!! Wow så kul att få uppleva idol "i verkligheten" också!! Stor kram finaste du ❤️nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Amen hur fantastiskt! Såg ut som ni hade det magiskt på spaet! Kram ❤️nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229