VECKANS PLANER - ta till vara på livet!

Goddagens på er härligheter!

I skrivande stund sitter jag i min mysigaste tröja, invirad i en filt med en kaffekopp nära till hands medan regnet faller utanför fönstret. Veckan startar alltså med riktigt ruskväder, det gör mig dock ingenting då jag ändå enbart måste sitta inne och plugga inför mitt demens-prov som äger rum imon. Då tycker jag rent av att det kan vara lite mysigt att få krypa ner under filten/täcket med några tända ljus.

Ny vecka = en ny liten utmaning som jag ska tänka på och lägga lite extra fokus på under veckans gång. Denna veckans utmaning kommer bli att ta till vara på mina lediga dagar jag har i slutet utav veckan. Jag går min sista dag i skolan imorgon för att sedan nästa vecka gå ut på min 4 veckors långa praktik på Södersjukhuset i Stockholm. Så otroligt spänd, taggad och nervös på samma gång!

Veckans planer!

Måndag: Jag ska om en liten stund ta bilen för att köra till skolan och gå på en föreläsning som varar i 2 timmar. Därefter tror jag att jag far direkt hem (om jag inte får ett infall för att sätta mig på ett café och plugga) annars blir det plugg-mys hemma. Kanske en kvällspromenad alternativt en löprunda äger rum under kvällen, om inte annat en mysig middag med fästmannen!

Tisdag: Startar dagen med att skriva prov i Demens-kursen. Wish me luck! Därefter far jag ut till stallet för att samla ny energi med fyrbenta vänner. Fantastiskt!

Onsdag: Ledig! Tänker ta en liten sovmorgon för att sedan ge mig in till Stockholm för att traska där längs med gatorna. Jag har även en inbokad dejt med min favorit @linneahedberg.

Torsdag: Ledig! Denna dag ska jag dock försöka göra en digital uppgift som hör till skolan som jag än inte har gjort. Annars blir det en ganska så lugn dag skulle jag tro. Skönt! En löprunda framåt kvällen.

Fredag: Återigen ledig, egentligen har jag Akutsjukvård men min lärare var tvungen att gå på någon form utav utbildning = vi blev lediga! Jag har inga som helst planer, jag ska ta till vara på dagen fullt ut med mysiga höstpromenader, kolla serier och framåt kvällen mysa framför Idol med min Isac - åh!

Lördag & Söndag: Då beger vi oss ut till havs på kryssning tillsammans med @linneahedberg och Emil. Det ska bli så himla roligt, mysigt och härligt. Ett bättre avslut på veckan!

Med det önskar jag er en fin vecka, ta till vara på livet!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh finaste Lilly, fattar inte att du alltid blir så fin på bild!! HUR kul låter det inte med kryssning?! Lite avis här, hihi! Hoppas i alla fall du kommer få en otroligt fin och bra vecka vännen <3 KRAMnouw.com/emmaengstrom
malinkirstine
malinkirstine,
Så fina bilder! Älskar den sista på dig <3 Kramnouw.com/malinkirstine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229