SPA & RELAX!

Godkväll mina fina julstjärnor!

Hur står det till med er? Är det bra? Med mig är det bra, jag sitter i soffan med ett par tända ljus och julmusik på i bakgrunden efter att ha tagit hand om alla söta små tanter och gubbar på dagens arbetspass inom hemtjänsten. Finns det något bättre sätt att avsluta kvällen på? Nej inte just nu i vilket fall.

Även om julmusik och tända ljus är en del utav vardagen just nu var det inte det som detta inlägget skulle handla om utan detta inlägg tänkte jag berätta om min och Isacs hotellvistelse i Norrköping. Vi bokade i samband med trippen till Göteborg för att köpa min bröllopsklänning ett rum på ett hotell med spaavdelning.

Hotellrummet var väldigt mysigt och romantiskt men det var dock väldigt lyhört. Vi snackar på den nivån av lyhört att man näst intill hörde varje ord som våra grannar sa till varandra. Som tur var var det mycket annat som vägde upp det hela.

Lobbyn och restaurangen var otroligt mysig att befinna sig i. För att inte tala om den goda maten som serverades och även spaavdelningen vi sedan spenderade kvällen på. Här ser ni mig och fästmannen redo för att gå ner och äta en romantisk måltid i varandras sällskap.

Vi unnade oss varsin förrätt som bestod utav Toast Skagen, alltså mums!

Följt utav ryggbiff, rödvinssky, beasås med stekta potatisskivor till huvudrätt. Helt fantastiskt gott!

Mätta och belåtna traskade vi sedan upp till vårat rum för att byta om till badkläderna, slänga på oss badrockarna och hoppa i tofflorna för att njuta utav hotellets spaavdelning. Helt otroligt så underbart att bara få koppla bort omvärlden och ta oss tid till varandra i denna harmoni.

Där fanns en jacuzzi, ångbastu, isbad, vanlig bastu, en pool, massagestolar och ett litet kryp in där man kunde sätta sig och enbart umgås. Ljuvligt, som det var välbehövligt! Är det något man ska unna sig då och då om möjligheten finns så är det tid tillsammans på ett mysigt spa. Jag menar titta bara:

Ta hand om varandra & värdesätt era nära & kära!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså herregud vilken dröm att få vara där tillsammans med den man älskar mest, underbart verkligen. Dom där maträtterna såg nästan farligt goda ut, åh. Så glad för eran skull att ni fick uppleva det där tillsammans. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
evelinarou
evelinarou,
Så underbart ochmysigt 🥰nouw.com/evelinarou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229