MINA TÄRNOR ÄR KLARA!

Fantastiska ni!

Precis som rubriken lyder har jag nu båda mina tärnor klara, två utav mina närmsta vänner, två tjejer som jag vet alltid har min rygg och jag deras kommer stå vid min sida och stötta mig genom hela denna process. Jag är så otroligt lyckligt lottad som har dessa två vid min sida, som alltid stöttar, som alltid finns till och som alltid vill hjälpa mig genom livet oavsett vad det än handlar om. Bättre tärnor kunde jag minsann inte tänka mig!

Min hederstärna - Maja!

Maja min Maja, vart ska jag ens börja? Jag lärde känna denna fantastiska tjej genom Isac, vi har alltså enbart känt varandra i 3 år om ens. Maja är en utav Isacs bästa vänner och vi två fann varandra ganska så fort. Till en början var jag om jag ska vara ärlig väldigt svartsjuk på Maja då jag tyckte hon var otroligt vacker samt att hon och Isac hade ett väldigt nära band till varandra (enbart vänskap) som jag till en början tyckte var jobbigt. Svartsjukan är ingenting som lever kvar idag som tur är.

Jag och Maja är väldigt lika som personer men ändå så olika, vi har båda nära till våra känslor, tänker väldigt lika i olika situationer och vill alla i vår närhet alltid väl. Maja är en frisk och fartfylld liten prick med en otroligt härlig personlighet, jag mår alltid så himla bra med henne i min närhet. Hon får mig att känna mig trygg, rolig och bra precis som jag är. Jag behöver inte spela någon annan inför henne utan jag kan bara vara mitt tokiga, klumpiga jag precis som hon kan vara inför mig.

Trots att vi bor nästan 60 mil ifrån varandra pratar vi med varandra i telefon näst intill varje dag. Jag kan ringa henne mitt i natten med gråten i halsen och paniken i kroppen (vilket har hänt) och hon finns alltid och pratar mig till rätta.

Det fanns aldrig tanken om att någon annan än hon skulle få äran att vara min hederstärna! Vi delar allting tillsammans, ont som gott. Hon är en utav mina närmsta vänner!

Den handskrivna dikten till Maja:

Min tärna - Oliwia!

Min Oliwia, vad ska jag börja här då? Vi lärde känna varandra på en arbetsplats här i Stockholm, jag arbetade i kassan på en resturang medan Oliwia gjorde sin praktik inom konferens på samma ställe för ungefär 2 år sedan. Vi har alltså känt varandra i lite mer än 2 år, vi kom varandra väldigt nära under den ynka lilla månaden som hon var där, så fort hon fick tid över satte hon sig hos mig vid kassan och var social. Det slutade med att vi satt och skrattade och skrattade för att sedan byta varandras nummer.

Kort efter att hon slutat sin praktik bokade vi in en träff och sedan dess har vi inte varit ifrån varandra under längre perioder! Vi fann varandra ganska så direkt, vi är väldigt olika som personer men vi funkar så otroligt bra ihop. Hon är en sådan där vän som jag har så otroligt roligt tillsammans med, som stärker mig i allt hon gör och som ser mig för den jag är. Oliwia är väldigt säker i sig själv vilket är en egenskap som jag själv gärna skulle vilja besitta, jag har mycket att lära av denna tjej. Hon är otrolig!

Jag vet att jag alltid kan lita på henne i alla lägen, behöver jag hjälp så ställer hon upp oavsett vad med all säkerhet. Hon är en vän som tagit mitt hjärta med storm. Så tacksam över att ha henne vid min sida livet igenom.

Den handskrivna dikten till Oliwia:

Jag är så glad över mitt val utav tärnor och jag är så även så otroligt glad och tacksam över att dom vill stå vid min sida och stötta mig framme vid altaret. Vilken grej, vilken lycka!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men alltså ÅH Lilly, hur underbart fint inlägg är inte detta?! Blir så glad över att läsa det här ska du veta och i slutändan kommer det bli SÅ bra!! KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
artibus
artibus,
Men åh sitter med tårar i ögonen, hur fantastiskt är inte detta? Och hur fantastisk är inte du? Åh du har så mycket kärlek i ditt bröst att jag förstår inte att det får plats i din kropp. Du är fantatsisk hjärtat, längtar efter dig ❤️nouw.com/artibus
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229