LET THE ADVENTURE BEGIN!

God eftermiddag mina hjärtan!

Idag har jag varit och skrivit på mitt arbetskontrakt på äldreboendet och på fredag kör det igång på riktigt. Jag är väldigt spänd på hur det kommer att bli, hur jag kommer ta mig an uppgiften, vad det innebär och allting som tillhör. Jag är oerhört nervös och det är mycket tankar som brottas i huvudet men jag är också himla taggad på att äntligen få ge mig ut i arbetslivet med min nya yrkestitel som undersköterska på riktigt!

Hur passande var det inte att detta lilla citat råkade hamna under denna vecka i min almanacka? Himla passande, för visst är det ett nytt litet äventyr i livet som nu väntar mig! Tänk att ett litet citat kan betyda eller lyfta ens sinnen, humör eller mående så mycket egentligen. Underbart.

Min fantastiska fästman överraskade mig även med en otroligt vacker bukett och en chokladkaka som en liten grattis-hälsning för att jag fick jobbet. Han är underbar, tänk att jag är omgiven av så fina människor i mitt liv. Dels min fästman såklart men också alla mina vänner, släktingar och så ni förstås. Jag är så tacksam för varenda en utav er, tack för alla hälsningar och för att ni stärker mig på alla olika vis. Lyckligt lottad!

Det är riktigt ruskväder ute idag, i vilket fall här i Stockholm. Regn, rusk och så en hård vind på det. Det var ingen rolig promenad hem ifrån mitt framtida arbete om man säger så. Mina steg för dagen fick jag i vilket fall ihop, mycket nöjd över att jag tog initiativet att gå istället för att ta bussen. Poäng till mig.

Väl hemma gjorde jag i ordning en lunch bestående utav vego-bullar, stekt ägg och rödbetssallad. Mums på det. Nu håller jag på med bröllops-fix och sitter och planerar. Underbart!

Ha en fin tisdag hörni, kramar i massor!

#bestofnouw #nouwinspo

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Men WOOOW vad spännande med jobbet vännen min! 😃 <3 Förstår att det är nervöst men det kommer gå superbra och du kommer göra ett fantastiskt jobb, utan tvekan! Jag hejar på dig, ALLTID! Puss och kram finaste! <3nouw.com/hilma
happyM
happyM,
Men alltså huuuur gullig kan han ens vara??? Dööör ❤️ Stort grattis igen, så himla mycket spännande du har framför dig nu ❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229