JULEN FICK TITTA FRAM TIDIGT!

Godkväll på er favoriter!

Har ni haft en fin torsdag? Min har varit bra men ack så trött jag blir utav detta tråkiga väder. Det är bara grått, dystert och regnigt dagarna i ända. Allt man egentligen vill är att ligga under tjocka filter med varma drycker och mysa men livet fungerar inte riktigt så, ellerhur? Trots tråkigt väder har vi alla måsten som måste göras.

Jag har dock haft en väldigt mysig dag ändå, Isac och jag började dagen med att åka och hämta ett skåp vi köpt, kort därefter begav jag mig till stallet för att ta en promenad med Woody. Han var dock motsatsen till trött den lille killen, han näst intill trippade på stället och var fylld med energi. Väl hemma igen åt jag och Isac lasagne till middag innan jag gav mig på att börja julpynta hela lägenheten!

Kanske är det aningen tidigt att plocka fram alla julsaker redan nu men är man en julmänniska ut i fingerspetsarna så är man. Dessutom är alla små söta tomtar, levande ljus och ljusslingor något som ger mig så mycket energi i detta ständiga mörker. Och om det får mig att må bättre så finns det väl egntligen ingen anledning till att vänta på rätt tillfälle för att få ställa fram alla tomtar man äger.

Ser ni vilken mysig känsla det blev här hemma, älskar mina nyinköpta kuddfodral. De ger ett så behagligt intryck, inte för mycket men inte heller för lite - himla nöjd!

Även den lilla julgranen har fått hitta fram med sin lilla ljusslinga i. Åh jag är så nöjd, det riktigt sprudlar i kroppen på mig. Detta året har jag verkligen fått till julkänslorna ordentligt, nu ska enbart några klappar ligga under granen så är allting fulländat!

Nu har jag satt mig under filten med ett par tända ljus, några chokladpraliner i en tomteskål och lugn julmusik i bakgrunden för att koppla av en liten stund innan läggdags. Det är de små stunderna som gör så otroligt mycket för kropp och själ.

Tidig julkram till er!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhh så mysigt med julpynt!!! Nu blev jag också sugen på att ta fram det vi har hemma hihi ❤️ Stor kram finaste hjärtis ❤️nouw.com/happym
artibus
artibus,
Åh så mysigt!! Min jul tittade också fram väldigt tidigt i år, de säga att de som julpyntar tidigare blir lyckligare ❤️nouw.com/artibus
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229