JAG HAR KÖPT MIN BRÖLLOPSKLÄNNING!

Hej på er underbaringar!

Jag vet inte riktigt hur jag i ord ska beskriva känslan som jag sedan i söndags eftermiddag har burit på. Eftermiddagen då jag tillsammans med min svägerska Melinda sa ja till min drömklänning i bröllopsbutiken "Ivory & Grace" i Göteborg! Det går nog inte riktigt att förklara eller förstå känslan om man inte själv har upplevt den, känslan när man hittat sin bröllopsklänning - herregud!

Jag hade redan sedan förra gången jag var i butiken och provade (för ca 3 veckor sedan) lagt undan en klänning som jag förälskat mig i men eftersom det var min första provning ville jag inte stressa fram ett beslut. Veckan efter var jag och provade klänningar på "Lilly" där jag hittade ännu en klänning jag förälskade mig i men inte så mycket som den jag lagt undan. Den fanns alltid med i bakhuvudet vilket resulterade i att jag valde att åka tillbaka till Göteborg i helgen för att prova ytligare några klänningar och slutligen prova klänningen jag lagt undan igen.

Alla klänningar jag provade innan den jag lagt undan åkte på var helt fantastiskt vackra men när jag slutligen tog på mig min undanlagda klänning som funnits i bakhuvudet hela tiden kom den där "wow-känslan" som man är ute efter. Jag kände mig så vacker, så elegant och den kändes fortfarande bara så himla rätt. Lika rätt som första gången den klädde min kropp.

När jag bestämt mig för klänningen korkade vi upp cidern som jag hade med mig och skålade i lyckans tecken. Jag kan ta mig tusan inte förklara känslan i ord. Nu är den min, jag har hittat klänningen jag ska bära på en utav de största dagarna i mitt liv. Mäktigt.

Klänningen hänger dock fortfarande kvar i Göteborg och det kommer den att göra fram tills att jag har hittat de rätta skorna, först då kan den sys upp. Sedan ska det också ändras några saker efter mina önskemål som jag inte kan avslöja förrän dagen är kommen tyvärr. Det känns så overkligt, tänk att jag har köpt min klänning - det är stort!

Jag är så lycklig!

#bestofnouw #nouwinspo #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

elinoreriksson
elinoreriksson,
Jag blir nästan helt tårögd av lycka för din skull!!<3 Gud vad STORT!!! GRATTIS!!<3nouw.com/elinoreriksson
Josäfin
Josäfin,
Men åhhh vad roligt!! Måste kännas helt magiskt! 😃jossanamigo.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229