HISTORIAN OM HUR JAG & ISAC TRÄFFADES!

Godmorgon på er sötnosar!

Dagen till ära tänkte jag att ni skulle få höra min och Isacs kärlekshistoria, eller rättare sagt så tänkte jag dela med mig utav hur vi träffades. Ni är några stycken som har undrat hur det kommer sig då jag tidigare bodde i Karlskrona och Isac bodde i Stockholm. So let´s go!

Vi träffades under midsommaren 2016 på Vita sands camping. Jag och min släkt brukar varje år fira midsommar på en camping, antingen på Skeppeviks camping eller Vita sands camping och just detta år blev det på Vita sands camping som ligger en bit utanför Kalmar.

Jag och min familj, släkt och vänner dansade till musiken som spelades ur högtalarna, sjöng karaoke och levde livets liv precis så som en midsommarkväll ska tas vara på. Från ingenstans kom det ett gäng gående mot oss, en med gitarr i sin famn. Personen med en gitarr i sin famn var min Isac. Dom hade hört musiken spelas på långa vägar (vi hade väldigt bra högtalare) och blev nyfikna.

Han tog efter förfrågan upp gitarren och började spela och sjunga och musiken ur högtalarna stängdes av. Efter en stund blev även jag framkastad utav en kompis att sjunga tillsammans med honom, det var så det hela började. När kvällen börjat bli morgon följde jag dom till parkeringen för att de skulle ge sig av. Där och då inträffade vår första kyss, därefter höll vi kontakten.

Redan dagen efter kom han tillbaka till campingen bara för att träffa mig, förstår ni att han hyrde en bil enbart för att komma och träffa mig en sista gång innan han for tillbaka till Stockholm. Vi höll sedan kontakten, skrev till varandra dagligen eller nej det är en underdrift - vi skrev med varandra oavbrutet!

Det var minst sagt kärlek vid första ögonkastet, dom skulle egentligen inte ens vara på campingen utan åkte enbart dit av en slump. Det var meningen att vi skulle träffas där och då för att spendera resten utav våra liv tillsammans. Han är min själsfrände!

Gillar

Kommentarer

Amanda (Swedish Passport)
Amanda (Swedish Passport),
Men alltsåååååå ååååååååh! Blir ju alldeles till mig av att läsa det här, så himla fint!swedishpassport.com
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh finafina du, tusentack för dina ord! <3nouw.com/lillystromqvist
happyM
happyM,
Åh men jag smälter!!!!! Den perfekta kärlekshistorian är det minst sagt och inte nog med det, det perfekta paret!! Precis som du skriver, ni är menade för varandra ❤️❤️❤️ Så himla glad för dig stjärnan ❤️ Största kramen ❤️nouw.com/happym
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Finaste hjärtat, dina ord värmer mitt hjärta något enomt! <3 Tusentack för alla fina ord, de tar jag till mig ska du veta! <3 Så glad att jag har dig, största kramen tillbaka till dig! <3<3nouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229