FREDAG, SNÖ & EN FÖDELSEDAG!

Hej på er fredagsfavoriter!

Idag vaknade jag upp precis som så många andra av ett täcke utav snö utanför fönstret. Så fantastiskt underbart efter en längre tid med enbart grått och tråkigt väder. Är det något som piggar upp så här års så är det väl ändå julpynt i kombination med det magiskt vita pulvret! Jag mer eller mindre skrek av lycka när jag först såg det, jag menar titta bara. Vem blir inte lycklig av att mötas utav det här det första man gör på morgonen?

Annars har jag idag skrivit mitt sista prov under min tid som undersköterskestudent, det om något känns så galet! Nu ska jag ut i arbetslivet på riktigt och arbeta som undersköterska. Är jag redo för det? Det återstår att se helt enkelt, än så länge ska jag jobba i hemtjänsten medan jag söker mig vidare. Egentligen slutar vi inte skolan förrän den 17 december då vi ska ha en avslutning och få våra diplom, men eftersom jag inte har några kompletteringar är jag nu fri.

Nu har jag satt mig i soffan med myströjan samt mysfilten över mig tillsammans med en kopp varm choklad bredvid mig för att ta det lugnt en liten stund innan Isac kommer hem.

Idag är det förresten ingen vanlig dag för idag är det min favoritpersons födelsedag. Isac blir 24år, det ska firas med en god middag här hemma för att sedan mysa ner oss till Idol. Imorgon åker vi till Norrköping där vi bokat hotell med spa för att sedan på söndag bege oss till Göteborg för att återigen besöka bröllopsbutiken "Ivory & Grace" där jag har lagt undan min drömklänning - iiih!

Det ska bli en så mysig helg, han är allt värd det bästa min Isac. Grattis älskling!

Efter provet idag tog jag och min klasskompis en liten sväng i centrum, vi tyckte vi var värda varsin latte från espresso samt att bara gå få i butikerna och mysa. Jag fyndade de här söta små örhängena i leopardmönster. Hur festliga? Känner jag mig själv rätt kommer jag bo i dom ett tag framöver, hihi.

Ha en fin fredag bland snöflingorna!

#bestofnouw #nouwinspo

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Så fin du är! 😍🌸nouw.com/evelinarou
Emmamehrali
Emmamehrali,
Ni är riktig fina tillsammans!! Örhängarna var riktig snygga! <3 KRAMnouw.com/emmamehrali
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229