FÖRLOVADE I 1MÅNAD & CHARK!

Hej lördagsfavoriter!

Hur har ni det dagen till ära? Själv lever jag lite på gårdagens myskväll framför Idol tillsammans med fästmannen i soffan. Vi dukade fram chark bestående utav vitlökssalami, milanosalami, chilisalami, vindruvor, ost och kex tillsammans med ett par glas vin. Vinet ifrån gåvan ifrån tjejerna och likaså glasen, igår skålade vi för kärleken. Världen är till för att fyllas med kärlek, tycker ni inte? Sprid all er kärlek, alltid!

Jag förstår verkligen inte hur vi kunnat missa att chark är så gott samtidigt som det är himla enkelt att fixa. Ännu en bonus är ju även att det inte blir så himlans dyrt, eftersom man inte behöver så mycket utav varje godsak. Tror minsann det blir en repris på det här redan nästa vecka igen.

Idag har även jag och fästmannen varit förlovade i en hel månad. Den 19 september klockan 21.00 gick min Isac ner på knä och friade till mig med utsikt över Stockholm - ofattbart! Vart tar tiden vägen, månaderna springer iväg, snart står jag där i min vita klänning mitt emot min livs kärlek i kyrkan och säger ja. Wow!

Ha en fin lördag favoriter!

#bestofnouw #nouwinspo

Gillar

Kommentarer

liilah
liilah,
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
åhhh woow gu så gott!! Så mysigt <3nouw.com/corneliakarlsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229