ETT MAGISKT BRÖLLOPSEVENT

Hej på er godingar!

Under tiden som jag har varit borta har jag hunnit med en massor med roligheter, jag har bland annat varit på kryssning, fantastiska middagar med fantastiska vänner, gått på julmarknader samt varit på ett bröllops-event som hölls utav "Allt om bröllop" i butiken "Lilly". Jag anmälde mig i sista stund och tvingade med mig fina @linneahedberg som sällskap, vilken kväll vi hade tillsammans - drömlikt. Jag är så glad över att jag än så länge bor i Stockholm så jag har möjligheten att få gå på sådana här evenemang.

När vi kom in i butiken möttes vi utav en trevlig och inspirerande personal, magiskt vita klänningar i alla möjliga olika modeller och varsitt glas rosa bubbel. Svävade på små fluffiga moln för en liten stund vill jag lova.

Vi fick påfyllning precis när vi ville medans vi minglade runt bland alla sagolika klänningar och dess tillbehör. Tänk så mycket otroligt vackra klänningar det finns egentligen, jag hittade såklart ett par favoriter som provades vid ett senare tillfälle. Ingen som blev drömklänningen för mig dock men otroligt fina.

Senare framåt kvällen bjöds det även på en liten modevisning utav ett par modeller som bar klänningar från 2020-kollektionen. Magiskt vackra och så roligt att få se helheten.

Vi kikade även runt på olika accessoarer samt skor, himla vackra juveler. Ni kan ju förstå att jag var eld och lågor när jag gick härifrån, fylld med så mycket inspiration och glädje. Wow!

När vi väl kände oss nöjda och kvällen började lida mot sitt slut fick vi även varsin goodie-bag med oss, samt att vi fick ta så många bröllopstidningar vi ville. Jag samlade såklart på mig ett gäng för att inspireras ytligare en aning. Goodie-bagen innehåll en katalog med Lillys kollektion för 2020, en bläckpenna samt en vattenflaska med texten Lilly, hur perfekt till mig som numera heter Lilly?!

Jag är otroligt glad över att jag fick möjligheten till att gå på detta event och så otroligt tacksam över att Linnea ville hänga med mig, vilken mysig och inspirerande stund vi hade tillsammans!

Kram till er!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Verkligen WOW vilket event!!! Guuud vad underbart ❤️❤️ Det var du så himla värd finaste ❤️ Stor kram nouw.com/happym
artibus
artibus,
Vilket event!! Allt ser så vackert ut så hur ska man ens kunna välja??? Kan tänka mig att den dagen du står där kommer du vara den vackraste bruden utav dom alla ❤️nouw.com/artibus
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229