EN LITEN HELG-LISTA!

God eftermiddag på er fredagshärligheter!

Dansar fredags-feelingen i kroppen på er, det gör den hos mig även fast jag varit ledig sedan i tisdags eftermiddag. Det är något alldeles speciellt med fredagar - veckans bästa dag enligt mig. Dagen till ära tänkte jag bjuda på en liten lista som jag hittade inne hos finfina @Enylja!

Humör idag?
Trots den dansande fredags-feelingen som ligger och gnager i kroppen så ska jag erkänna att jag känner mig väldigt trött och slö, tror dock det kan ha att göra med att jag och Isac under dessa dagar vänt på dygnet. Båda två har varit lediga vilket resulterat i att alla våra rutiner kommit ur balans. Känner mig dock väldigt taggad på helgens planer, fortsätt läsa listan för att få reda på vad som väntar!

Vad har du på dig idag?
Ett par svarta jeans tillsammans med den mysigaste tröjan jag äger, det är en sådan där riktig mys-fredag ni vet!

Dagens planer?
Blir så lugna som de bara kan bli, sitter nu nerkrupen under filten i soffan med tända ljus, en kopp te och en mysig spotifylista på i bakgrunden. Om en liten stund ska jag ge mig ut på en promenad för att sedan börja med middagen. Ikväll blir det charkbricka och ett glas vin framför Idol med fästmannen - åh dröm!

Helgens planer?
Imorgon åker jag och Isac tillsammans med älskade @linneahedberg och Emil på en kryssning. Det ska bli så himla festligt, båten går ut till havs vid kl.18 och vi är hemma igen på söndag eftermiddag. En tre-rätters middag är bokad, det glada humöret är ned packat och likaså ett par spel, ni hör ju vilken helg det här kommer bli med våra favoriter. Så glad för de där två alltså!

Vad ser du mest fram emot i helgen?
Kryssningen såklart om vi ska vara lite mer specifika så längtar jag även efter att få en revansch i musikquizen som vi planerat in under kryssningen! Se upp grabbar, Linnea och jag kommer att krossa er!

Vad var det roligaste som hände i veckan?
Det har egentligen inte hänt så mycket här hos mig i veckan, det har varit väldigt lugnt - väldigt välbehövligt. Jag träffade Linnea för en fika-dejt på Vetekatten återigen, det har blivit lite utav en vana att träffas en gång i veckan för att prata av oss och umgås - älskar´t!

Vad längtar du efter?
Bröllopet, det går inte att beskriva i ord hur mycket jag längtar efter vår stora dag. Dagen då jag och Isac blir herr & fru Mihlté! Dagen då jag står där i min drömklänning. Dagen då vi är omringade utav alla våra nära och kära. Herregud!

Vad var det finaste som hände i veckan?
Det måste nog ändå ha varit alla höstpromenader jag tagit i mig ut på denna veckan. Att få andas in frisk krispig luft i lungorna. Att få ta del av alla färgglada färger som piggar upp humöret. Magi!

Trevlig helg fina ni!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh alltså allt låter såååå galet mysigt ❤️ Ha det uuuunderbart på kryssningen finaste du och njut massvis ❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Så himla kul att läsa! Hoppas ni får en helt magisk helg på kryssningen <3 Njut! Kram nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229