LYCKA RAKT IGENOM & DRÖMMEN OM ATT EN DAG..

Fantastiska ni!

Livet har sina bra stunder och sina sämre stunder, det är så livet är utformat. Imorse hade jag en bättre stund i livet, då jag fick spendera morgontimmarna i en miljö jag älskar. Hos hästarna. Klockan ringde vid 7.00 på min lediga dag, något motigt att kliva upp ur den varma sängen och kärleken som sov bredvid, däremot så värt det när jag väl kommit ut i morgonljuset och fått andas in doften utav häst.

Doften utav häst och att mötas utav gnäggandet som blir när man öppnar stalldörren på morgonen är något alldeles speciellt för en hästtjej som mig. Det är lycka rakt igenom. Att sedan få slänga till dom sitt kraftfoder och sitta tillsammans med dom och lyssna till när dom mumsar är som terapi för själen.

Kärlek rakt igenom. Jag längtar så otroligt mycket till den dagen jag och Isac äger vår egna lilla gård. Dagen då jag äger min egen häst igen. Dagen då jag kan springa ut till stallet precis när jag vill. Stallet är min frizone, har alltid varit och kommer alltid förbli. Drömmen om en egen liten gård växer sig stark. Det kommer inte bli någon dans på rosor, det kräver mycket arbete men jag/vi vet vad vi vill.

En vacker dag kommer vi ha vår egna lilla gård, sen om det är om 2år, 10år eller 30år har jag ingen aning om. Jag vet bara att en dag kommer vi nå fram till vårat mål. Det finns ingenting annat, målet ska nås. Vi ska ta oss dit, det är en sak som är säker.

Bilderna jag delar med mig utav är tagna för någon vecka sedan. Mina pojkar, mina lyckopiller, dom som sätter guldkant på min vardag. Min fina Woody mår dock inte bra just nu, det gör ont i mitt hjärta att se. Han går ner i vikt trots att han nu går på fri tillgång, är halt och är allmänt trött. Lillkillen. Imorgon får vi veta mer hur vi ska gå vidare då han ska till veterinären. Håll alla tummar för att det kommer gå bra, jag är långt ifrån redo att ta farväl utav min fina vän.

Ta till vara på era guldstunder i livet!

#bestofnouw #nouwinspo

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men vilket fantastiskt inlägg med så mycket kärlek, tacksamhet och positivitet! Du vet verkligen hur man sprider glädje du vännen, älskar att läsa dina inlägg. Åh men gud tänk vad underbart när man har en egen liten gård, det är en dröm vi också har. Vi får hålla tummarna att vi snart är där! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Håll verkligen fast i den drömmen om gården tillsammans med Isac, så underbart och mysigt det låter!! Alltså åh vad du får mig att sakna stallet och hästarna, finns inget som gör en mer lugn är sällskapet av dom <3 Jag hoppas verkligen det kommer gå bra oavsett vad som händer, usch vad ont i hjärtat det gör! Stor kram <3
nouw.com/emmaengstrom
Ida,
Men så underbart fint du skriver!! Hästar är något speciellt verkligen, helt underbara<3 Man får en helt annan kraft när man är hos dem!! Men så tråkigt med Woody, hoppas verkligen han kryar på sig och kommer på bättringsvägen<3
idanilssonphoto.se
Hilma
Hilma,
Åååh men så himla underbart!!! 😍 Hästar är verkligen bland det bästa som finns, dom förstår en så väl och både lugnar och piggar upp ❤️ Ha nu en fin onsdag vännen, massa kramar!
nouw.com/hilma
carroat
carroat,
Men så härligt! 😍
nouw.com/carroat
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad underbart! Man får liksom ett lugn utav att bara läsa det här. UNDERBART! Kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Åhhhh gud så himla underbart ❤️❤️ Stor kram
nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag älskar lugnet man få av hästar, hur fin är inte du då!! <3
nouw.com/emmamehrali