Del 1 - Vi blir Herr & Fru Mihlté

Del 1, bröllopet 2020 - Mina förberedelser!

Nu har det blivit dags för er att få ta del utav första delen utav min och Isacs bröllopsdag. En utav mina livs bästa och mest magiska dagar, för vilken dag det blev trots omständigheterna som världen ställt till med.

Hela fredagen innan bröllopet var vi i lokalen och förberedde, vi fick så otroligt mycket fin hjälp utav följet, föräldrar och vänner. Utan alla dom hade det aldrig gått, vi höll på fram till midnatt innan jag och tärnorna gav oss iväg hem till Maja, min hederstärna för att sova i hennes hus. Innan vi gick och la oss skålade vi mosserande och var så förväntansfulla!

Dagen därpå var det dags - dags för mig och Isac att lova varandra ett föralltid&förevigt! Jag var så nervös, taggad och hade svårt att förstå att dagen var kommen. Vi dukade fram en lyxig champagnefrukost, startade en svängig spotifylista, tog på oss våra kimonos & hängde fram klänningen - vilken känsla!

Vid kl. 8 kom min fantastiska mua Jessica och vi var igång på riktigt. Jag hade några veckor tidigare haft en konsultation tillsammans med Jessica, där vi provade min sminkning samt uppsättning. Jag var redan från början säker på att jag ville ha en heluppsättning, slöjan under uppsättningen och att jag ville ha en inbakad fläta som på något sätt slöt an till själva uppsättningen. Och jag måste säga att Jessica kan sin grej, jag har då aldrig känt mig så vacker och uppsättningen höll hela dagen igenom!

Jessica pysslade om mig medan jag satt och åt och smuttade på mosserade och mina fantastiska tärnor hjälpte varandra att göra sig i ordning. Det var en så fin stund, rent av magiskt.

Framåt kl. 11 kom vår fotograf/videograf Leon Jiber tillsammans med vår underbara toastmadame aka min svägerska Melinda. Då var uppsättningen näst intill klar och slöjan skulle sättas fast och strax därefter var de dax för tärnorna att få på sig sina klänningar och till sist var det även min tur att äntligen få på mig min sagolika klänning.

Alla bilder här under är förevigade utav vår grymma fotograf Leon Jiber.

Två av mina fantastiska bästa vänner till tärnor - Oliwia & Jennifer!

Mitt halsband som jag fått utav min Isac!

Min fantastiska toastmadame Melinda & hederstärna Maja!

Herregud, vad jag var vacker och likaså mina enastående tärnor och toastmadame!

När alla sedan var färdigfixade och vackra var det dags för mig att transporteras till en sagolik allé där Isac väntade på att få se mig iklädd klänningen för första gången. Vår first look kommer dock i del 2 utav "Vi blir Herr & Fru Mihlté".

Allt jag kan avsluta med är att jag är så lyckligt lottad som har sådana otroligt genuint genomfina vänner, en man utöver det vanliga och en familj som är fantastisk.

Denna dag kommer jag minnas Föralltid&Förevigt!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

linneassofie
linneassofie,

Wow vilket underbart vackert inlägg! Så himlans glad för er skull <3 PUSS

nouw.com/linneassofie
Lillymihlte
Lillymihlte,

Åh men tusentack finaste, blir så glad! <3 Kramis!

nouw.com/lillymihlte
corneliaeri
corneliaeri,

Så fint! Och vilken UNDERBAR klänning!

nouw.com/corneliaeri
Lillymihlte
Lillymihlte,

Åh men tusentack finaste du, jag blir så glad!! <3

nouw.com/lillymihlte
artibus
artibus,

Åh vad jag blir kär!! Hopps verkligen du kommer med många många uppföljningar och delar om bröllopet. Kommer aldrig få nog! Vilken frukost och mysstund ni hade, så magiskt underbart. Förstår att det måste kännas tråkigt att världen begränsade er fina dag. Men att få ha med sina absolut viktigaste är ju huvudsaken. Varje bild, varje ögonblick är så magiskt att få ta del utav <3

nouw.com/artibus
Lillymihlte
Lillymihlte,

Åh hjärtat, tack för dina ord! Självklart kommer det komma upp många delar utav bröllopet!!! <3 Så kul att du vill se varje del, kram!!

nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,

Men jag börjar gråta av sånt här, SÅ himla fint att få <3 Du är SÅ vacker Lilly, wow <3

nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,

Åh men bästa hjärtat, tusentack!! <3

nouw.com/lillymihlte
happyM
happyM,

Alltså ett ord för det här, WOW!!! ❤️ Jag dör över hur fint det är och över hur galet vacker du är!! OMG!!! ❤️❤️

nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,

Men åh sluta, tusentack hjärtat!! <3 Du är fin!

nouw.com/lillymihlte
Hilma
Hilma,

Åh alltså den här dagen! Jag är så otroligt otroligt glad för er skull vännen! SÅ FINT! <3<3<3

nouw.com/hilma
Lillymihlte
Lillymihlte,

Åh hjärtat, tusentack! Jag blir så glad!! <3

nouw.com/lillymihlte
Ida,

Men woooow vilka underbara bilder!! Åh att ha dessa att kolla tillbaka på, fantastiskt!! Ska också ha någon som fotograferar exakt heeela bröllopet såhär fint när jag ska gifta mig haha :') Så himla vacker du är!!

idanilssonphoto.se
Lillymihlte
Lillymihlte,

Åh men tack, visst är dom fantastiska! <3 Det tycker jag verkligen, det är så värt det! <3

nouw.com/lillymihlte
LouiseEdling
LouiseEdling,

WOW!! Så underbara bilder<3

nouw.com/louiseedling
Lillymihlte
Lillymihlte,

Åh men tusentack, blir så glad vännen! <3

nouw.com/lillymihlte
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh men gud vad mysigt inlägg! Man blir alldeles pirrig i kroppen av att bara se bilderna! Håller verkligen tummarna att det blir väldigt många delar så vi får chansen att ta del av ditt bröllop så mycket sm möjligt. Älskar att se sånt här! Sen att man drömmer sig bort lite till sitt egna bröllop är också så mysigt hihi. Tack för att du delade med dig vännen! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Lillymihlte
Lillymihlte,

Åh men tack hjärtat, som dina ord värmer! Självklart kommer det många fler delar, det här vill jag verkligen dela med mig utav! <3 Kramis!

nouw.com/lillymihlte