Ja där småspringer jag ngt förvirrad. För visst var det så att vid entren vid utrikes entren ska det finnas en genväg. Men vart attan hittar man den i detta kaoset.

Jag stannar upp och tänker varva ner nu . Frågar en anställd som mumlar ngt på kass engelska och pekar jag försöker upprpa men han är redan borta.

Så bara att fortsätta att gå hoppar till slut på ett åkband så jag slipper småspringa här räcker det att gå i rask takt. Känner hur svetten börjar komma och tittar på klockan. Märker jag kommit för långt bara att tvärvända tränger mig förbi ett gäng japaner som står med sina portföljer.

Nu börjar kampen mot klockan på allvar jag inser att det är kört, jag kommer missa planet och få övernatta . Attans med. småspringer med packningen utmed en korridor .kommer fram där sitter en turkisk man som vill se passet jag slänger upp det och visar jag är sen. Han pekar upp så jag tar trappstegen två och två. Väl uppe möts jag av en metall dörr sliter upp den och möts av en väsk kontroll. NEJ SKRIKER JAG NÄSTAN MEN ORDEN STANNAR I HUVUDET, tack o lov.

Hade väl bara fattats att jag skrikit .För kvinnan ser allt annat ut än road av sitt arbete. Färklarar på engelska min situation och inser de fattar ingenting så säger på knagglig turkiska , jag måste skynda mig.

Givetvis är jag sist vid kontrollen så rusar vidare efter visat passet för hundrande gången känns det som. Väl inne i tunneln som leder till flyget ser jag några stå och väntar på att kliva in iplanet. Känner lättnaden jag kommer med planet. Underbart känner hur hjärtat börjar slappna av. Känner mig dock stressad ännu så försöker varva ner och kollar vilken stolsplats jag fått . Drar in väskan går i den trånga gången så gott det går då en del har ju ej vett på dra in kroppen och släppa förbi andra men just nu känns det som det spelar ingen roll de kan få stå där , För jag är ombord och snart är jag framme , bara 1 timme till

Likes

Comments

Stod i min hall och bara tittade på röran jag hade åstakommit . Shit med , jag river ihop det mesta av kläderna kastar in det i tvättkorgen trycker på plastlocket. Sätter mig ner på sängkanten tänder en cigg samtidigt som jag googlar flyg turkiet . Känner hur jag blir ivrig när jag hittar en flygstol 1290kr imorgon.

Springer ut i köket river upp kontokortet och in igen till sängen , pustar ut bokat o klart. Paniken men även den där känslan att nu ska ngt kul hända . Resväskan ligger halvpackad för nu gäller det att va smart va behöver jag ta med 30kg är max .... De är så snåla med vikten så blir att packa i och ur några ggr innan den stängs och bagagebandet åker på.

Vaknar mitt i natten känner mig helt slut nåväl bara och dra på sig ngt skönt så kan jag sova på planet.

Kallt är det utanför på flygplatsen fasar över att ej kunna röka på flera timmar så försöker hålla mig kvar med ciggen in i det längsta . Somnar tack o lov på planet vaknar när de kommer med skrammelvagnen som jag kallar den när alla ska köpa sina små drinkar och har man tur kanske man kan köpa en lott vem vet kanske vinner man ngt .. jag hopparöver det orkar ej blir en torr macka med lite ost på och som tur var en cola . Annars hade jag nog fått en hostattack tänker jag samtidigt som jag tittar på medpasagerarens måltid ser inget vidare ut den heller tänker jag förnöjt samtidigt som jag fortsätter tugga på min macka lite nöjdare. Tänker för mig själv nä tacka vet jag Turkish Airlines trevlig personal varm mat men men annat pris också.

Ju närmare vi kommer mot Turkiet ju mer smånervös känner jag mig. Samtidigt känns det så jäkla bra att äntligen få umgås. Och inte bara över datan och telefonen. Planet börjar förberaeda sig inför landning så bara att spänna fast sig igen. Tar fram nässprayen så det ej ska värka i öronen. Försöker vara lite diskret vet ej varför men känns som jag gör ngt fult. Väl nere så förbannar jag alla som ska ut då jag har lite över 1 timme bara påmig att springa till inrikes terminalen och vidare så känns som jag försöker tränga mig fram i ullaredskön vid jul. De är lika envetna här de släpper inte fram mig en meter. Slutar med att när jag väl kommer in i Ataturks entre är jag lika förrvirrad som jag nyss åkt i en karusell men tar beslutsamt väskan börjar småspringa lättare sgat en gjort då jag handlat på taxfreen sprit, tobak, parfymer mm och fulllastad handväska med det som ej rymdes i resväskan smat laptop om halsen.


Likes

Comments