Förlåt för att jag absolut inte har uppdaterat på hur länge som helst. Jag har ingen bra förklaring förutom att jag har haft föreställningar och börjat på en ny skola.

Kommer inte att uppdatera så mycket. Men följ mig på Wattpad.com, där kommer jag upt med berättelser så ofta jag kan. Där heter jag Lillylylove.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från en väldigt rolig resa. Vi har varit två dagar hos min mormor i hennes sommarstuga och sovit två nätter i tält i Kalmar. Det har varit jättemysigt, men första natten i tältet åskade det och då kunde jag nästan inte sova. Men bortsett från det har resan varit rolig. Vi var på Kalmar slott, vi var där från att det öppnade till att det stängde. Det var otroligt roligt och väldigt intressant.

Jag har också läst en hel del. Dagen innan vi åkte iväg läste jag ut Harry Potter och halvblodsprinsen, den sjätte boken. Den var väldigt bra men min favorit är fortfarande Fången från Azkaban. Men nu läser jag den sjunde boken, Dödsrelikerna, den är också väldigt bra och väldigt spännande. Jag har inte kommit jättelångt men den var spännande redan från början.

Nu ska jag gå ut till Bobbo och Pikachu, hejdå😘

Likes

Comments

Hejsan! :D

I det här inlägget kommer jag inte skriva så mycket. Bara förklara lite om vem jag är, varför jag kände för att starta en blogg, mina intressen och lite sådant.

Jag heter Lilly, bor i en stad som jag inte kommer nämna namnet på. Men det är en liten stad i Sverige. Efter sommaren kommer jag börja i sjuan i en ny skola. Men en av mina bästisar kommer gå i samma klass som mig och en annan går redan där. Jag är lite nervös över att börja i en ny skola och en ny klass men det kommer säkert gå bra.

Jag har två kaniner som jag kanske kommer skriva om lite. De heter Bobbo och Pikachu och är ett år gamla. På bilden ser ni Bobbo när vi var ute och lekte i solen.

Jag startade den här bloggen för att min kompis hade en och jag tyckte att det lät kul. Jag ska försöka uppdatera ofta, minst en gång i veckan. men det kanske blir oftare nu på sommarlovet.

Jag går i teater, har gått i en teatergrupp sen jag började femman. Jag bara älskar teater, och i höst ska jag vara med i min första familjeföreställning. Det ska bli så kul men jag är ganska nervös. Alla i den gruppen är supersnälla och duktiga, jag är yngst i gruppen och i början kände jag ingen alls. I min "vanliga" grupp är jag den äldsta så det kändes ganska konstigt först. Men nu är vi alla vänner och på repetionerna har vi det jättekul. I den andra gruppen har jag min bästa kompis, hon är ett år yngre än mig och bor tjugo minuter från mig. VI går inte i samma skola så teatern är där vi träffas förutom på fritiden då.

Kommer skriva inlägg om vad som helst. Kanske om kläder eller teater, kompisar eller mat. Jag vet inte =)

Nu tror jag att jag inte kommer kunna uppdatera på ungefär en vecka, för jag ska åka iväg och tälta tills söndag. Så kanske ett inlägg på söndag eller måndag! Ha det bra, hejdå!

Likes

Comments