i onsdags va jag på stallet. det var väldigt kul. Jag valde en häst som var skitsnäll. Hon hette Fanny. vi skritta bara. idag i alla fall tillbringa jag hela min dag i asby. jag åkte skidor. först kunde jag knappt stå på skidorna men sen åkte jag ifrån lena och kristina från tjuren i en röd backe:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej! nu har jag kommit hem från gympa hallen. Aah nu undrar ni säkert vad menar hon det är ju sportlov men man kan faktiskt hyra gympahallen i några tim. jag och min syssling Wilma hyrde gympahallen i en och halv timme. det var faktiskt ganska roligt. om man lånar nyckeln från kommun får man bara nyckeln till gympahallen och inget föråd(vilket som är väldigt dåligt) men nu hade Wilma och jag väldigt tur för min Matte jobbar nämligen på skolan så han har föråds nycklar. nu sitter jag bara och bloggar om ni undrar. Och så har jag ätit fiskpinnar med mos. och min syssling skulle ringa när hon ätit. ni kanske undrar om jag bara har en syssling Wilma men där har ni helt fel för jag har nämligen 13 sysslingar. men nu ska jag ropa på mamma som hon sa för nu ska jag läsa. Hej då ses lite senare !!!!!!!!!!!!!!!.

Likes

Comments

nu har jag läst en bok som hette stenänglar och på bok omslaget var det änglar av sten det är nog därför den heter det den heter. Jag vet inte säkert men jag tror det. Jag börja på den igår och den verkar väldigt spännande.Jag är inte värsta berättaren då men jag kan väl berätta lite vad den handlar om : aah det börjar väl med att det är en tjej som heter Simona och ska tillbringa hela sitt sommarlov hos sin mormor. Det första hon lägger märke till hos mormor (som är konstigt alltså ) är att det är stenänglar på mormors trädgård. Det är två vuxna och 2 barn. Dom vänder på sig av sig själft och sist jag sluta på kap.7 så var dom vända mot henne. Och igår när jag äntligen skulle läsa i den så märkte jag att min mamma tyckte den var bra (vilket jag också gjorde kunde jag inte låta bli att retas med henne att byta mot harry potter men sen så äntligen börja jag läsa stenänlar(:

Likes

Comments

hej igen! nu kom jag hem från min syssling Wilma. snart ska jag äta panpizza. vilket som är väldigt gott!!!!! sen anntar jag att vi ska leka med min hamster Smulan som hon tycker väldigt mycket har jag märkt men nu ska jag gå och äta jag bloggar igen när jag ätit.

Likes

Comments

hej! nu är vi igång igen i den gamla busfabriken som har funnits i många år. Nu befinner vi oss vid stutsmattorna som ni säkert vet.Jag hoppa och hoppa och tillslut blev jag väldigt annfådd.Tills Dennis min kompis nästan volta över mig. Så vi lekte en lek istället för att volta över varandra/vilket som kan vara väldigt farligt(alltså att volta) och det var ju såklart Mia som kom på leken. och nu är vi hemma igen. Nu blir det Tusse och Smulan kel . Tusse är värdens bästa katt och smulan är värdens bästa hamster(och hennes brorsa Bullen)och det är faktiskt min syssling som har Bullen.


Likes

Comments