Hellu fina du!
Idag har jag varit me min bästavän hennes kille & en polare. Vi var på Birsta sedan åt vi mat på Thai style. Det är min dag!
Ha en fin dag! Kom ihåg att du är fin precis så som du är!♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hellu fina du!
Blev inget inlägg igår var för trött för att skriva. Men igår mådde jag så där, deppressionen kommer liksom ikapp. Jag sov mest igår var me syrran en sväng. Det var min dag igår.
Idag har jag varit hos syrran hela dagen, nu hem & packa för att sova hos min andra halva & hennes kille. Myysigt med lite egen tid med henne. Längesen vi hade det nu.
Varför jag mådde dåligt igår? Joo, det är så här jag känner mig utnyttjad av killar. Känns som jag bara finns för dom ska ba ååh vill ta på dina tuttar typ. Nu menar jag abslout inte alla killar.
Sedan att jag andas högt känns som folk påpekar det hela tiden. Absolut inte alla men bli less att höra det.
Men asså jag vet väntar på att förhoppningsvis få opera bort halsmandlarna.

Lite tankar & så.

Ha en fin kväll! Kom ihåg att du är fin precis så som du är!♡

Likes

Comments

Hellu fina du!
Idag har jag haft skola dagen började med att jag försov mig en halvtimme. Vaknade i panik och ba slängde på mig lite smink sedan mot bussen. Väl på skolan så han jag jobba lite. Mått kanske oke idag faktist.

Har en plan den är att skriva hur jag mår varje dag. Så ni får en mer personlig inblick i livet med AdHD & djup depression.
Ha en fin kväll! Kom ihåg att du är fin precis så som du är!♡

Likes

Comments

Hellu fina du!♤
Idag har jag varit på skolan pratat ut med en kompis känns skönt! Sedan var det bup jag blir alltid jätte stressad av det. Men det gick bra. Ska komma & prata med en psykolog om allt jag vart med om. Det är känsligt att prata om med tanke på att jag känner mig äcklig fortfarande. Ett av mina ex har ju tagit på mig när jag sov & försökte ha sex me mig. Jag vaknade i panik & har panik än idag panik när jag sover. Käkar lugnade nu för att kunna klara av sova lite allafall.
För er som vill läsa hela inlägget om det som hände mig. Inlägget heter en händelse som förändrade mig till den jag är idag. Ett av mina första inlägg här på bloggen.
Ha en fin dag! Kom ihåg att du är fin precis så som du är!●

Likes

Comments

Hellu fina du!
Var sååå trött imorse så glömde helt bort att skriva inlägg imorse.😂 Men idag var det verkligen inte min dag. Ha ett ord för denna dag bläää.
Slutade 11.30 idag på skolan så åkte hem & tvättade, sedan har jag hämtat ut mer lugnade.
Resten av kvällen består av myysa ner sig i soffan mrd en film.
Ha en fin kväll & eftermiddag! Kom ihåg att du är fin precis så som du är!♡

Likes

Comments

​Hellu fina du! 

Sovit bra? Jag allafall sovit helt oke, idag är det skola för min del. Efter skolan ska jag hem sedan blir det nog en lugn kväll. I skrivande stund sitter jag i min säng, har precis sminkat mig nu är det bara att klä på sig. Jag åker jätte tidigt till skolan för det är minst folk som åker buss just då. 

Ha en fin dag! Kom ihåg att du är fin precis så som du är!

Likes

Comments

Hellu fina du!♤
Idag blev det inget godmorgon inlägg, var till skolan gjorde ett matteprov. Sedan var jag me min andra halva vi var på stan sväng. Sen hem till hennes mammi & färga halva mitt hår svart.😍 Det är min dag!😄
Slänger ofc in bild här nere på håret!😄
Hoppas ni haft en bra dag! kom ihåg att du är fin precis så som du är!♤

Likes

Comments

Hellu fina du!
Blev inget godmorgon inlägg idag, vaknade,sminkade & åkte till syrran.
Har haft en jätte myysig dag me henne & barnen men även till polare.
Vi var på Leos lekland hade jätte myysigt!
Nu i skriva stund sitter jag & dricker kaffe!
Resten av kvällen blir me plugg inför matteprovet jag har imorgon.
Ha en fin kväll! Kom ihåg att du är fin precis så som du är!♡

Likes

Comments

Hellu fina du!

Jag sov sååå länge idag jätte skönt! Igår var jag nämligen med en saknad vän & hennes kille sedan mitt ex.. Vi hade jätte mysigt åkte bil osv. Så kom hem ganska sent inatt, men vad gör det när man hade roligt?

Idag har jag ätit frukost & kollat youtube, i skriva stund äter jag lunch. Resten av dagen för mig ser ut som så att jag pluggar på ett matteprov jag har på måndag. Vet inte vad som händer resten av dagen men det ser vi.

Ha en fin dag! Kom ihåg att du är fin precis så som du är!

Likes

Comments

Hellu fina du!

Jag har haft problem med att hitta ett fint skal till min telefon så efter mycket letande fram & tillbaka. Jag har en Samsung Galaxy S7 edge. Vilket är jätte svårt att hitta skal i butik till. Jag bestämde mig för att äntligen designa ett eget skal. Så jag designade ett eget skal på skalme.se det är så lätt designa där & dom blir verkligen så fina!

Slänger in bilder här nere på mitt skal jag designade!

Ha en fin dag! Kom ihåg att du är fin precis så som du är!

Likes

Comments

Instagram@lillskrutta