Ibland är livet bara så jävla jobbigt.För några veckor sedan den 16 augusti så var jag upp på psyket och jag fick mediciner så att jag kan sova för jag har hamnat i en depression. Min dåvarande pojkvän eller player är ett bättre ord kanske dumpade mig den 20 augusti efter att jag hade sovit där i en vecka. Men nu till de jobbigaste jag har mått skit sedan de tog slut och de har hänt så sjukt mycket som är jobbigt runt mig när de gäller mina älskade barn jag har två pojkar och jag har min äldsta varannan helg för jag klarar inge mer medans min minsta är hemma jämt förutom varannan helg då jag har den stora grabben just för att jag och han ska få egen tid. Sedan har jag träffat en ny kille och jag vet inte riktigt vad jag känner där än, mitt liv suger just nu för de är kaos i skallen på mig konstant och jag vet inte hur jag ska bete mig längre när de gäller nånting. Jag får såna jävla jobbiga känslor och tankar ibland när de gäller mitt ex för jag trodde verkligen att han älskade mig för att han var mitt allt och barnen såklart han var den som fick mig att kunna älska igen han var den som jag öppnade mig för när de gällde allt han var den trygga hamnen jag litade på honom till hundra och sedan så svek han mig genom att gå bakom min rygg via fb med en annan tjej som han är med nu. Hur ska man komma över en sån sak när man öppnade sig helt för en som man litade på och som var ens största trygghet inte bara för mig utan för mina barn med??? hur gör man jag är vilsen??

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är så otroligt lycklig jag har två fantastiska pojkar och en helt underbar pojkvän som är den bästa jag någonsin träffat. Han finns för mig och barnen i alla lägen han stöttar mig i allt men de viktigaste är att han visar mig så sjukt mycket kärlek så mycket ömhet och jag har aldrig varit med om de. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta min prins men de har jag verkligen gjort nu och jag kommer aldrig någonsin att släppa honom min alldeles egna fantastiska prins.. ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Likes

Comments

I måndags hade jag verkligen en jävla skit dag, dagen var väldigt tung och kvällen med och den var långt ifrån över. Jag var till sjukhuset i måndags för jag gjorde ett g-test i tisdags förra veckan och de visade positivt så jag ringde i onsdags och fick komma nu i måndags kl 10. Jag var upp på gyn träffade en läkare och dom gjorde ett vaginalt ultraljud där dom konstaterade att jag var gravid i vecka 5+5 dagar. Jag tog beslutet abort pga att jag har 2 st barn redan var av en av dom har de väldigt tufft just nu. Jag fick min första tablett i måndags som stannar graviditeten och sedan fick jag med mig dom andra hem som jag tog i onsdags men de hände inte mycket, jag blödde lite grann och jag hoppades bara att det skulle sätta igång innan fredag för annars så måste jag åka tillbaka upp till gyn och få mera tabletter eller i värsta fall göra en skrapning. Jag åkte tillbaka upp till gyn eftersom att jag inte fick något svar på telefonen fick en tid 15:00 då dom kollade med ultraljud och konstaterade att de fanns kvar så jag fick en ny tablett kur som jag blev klar med igår, allt är klart nu så de känns så skönt plus att nu har jag fått hem mina underbara pojkar också.

Likes

Comments

Älskar verkligen en kille så otroligt mycket men det känns som att de är helt bortkastat för han verkar inte veta vart han står riktigt. Jag har väntat på honom i snart 8 månader och när jag äntligen har fått honom så känns de endå bara fel som att han inte vill och som att allt bara var bortkastat. Jag vet att jag inte är den bästa tjejen man kan ha men jag vet att när jag älskar någon så älskar jag med hela min själ. Jag har även sårat honom ett antal gånger men jag har även börjat visa honom att de är honom som jag vill ha men de verkar vara försent. Jag har aldrig känt såhär för någon så som jag känner för honom och jag vill inte leva utan honom men som de känns just nu så verkar de vara det enda alternativet för mig.

Likes

Comments