FJÄDERHOLMARNA MED KLASSEN!

Idag åkte 9a (min klass, hihi) till fjäderholmarna på klassresa. Jag Linda och Yosan satt och väntade i 30 minuter på att resten av klassen + lärarna skulle komma och så kommer de 10 i så vi kommer inte på båten så vi fick vänta 30 minuter på nästa båt... Väl på båten spelade vi HÖG musik i Emelies högtalare, sjöng med i alla typ och vinkade till alla båtar som åkte förbi, hehe. Filmade lite så ska se om den är duglig att lägga in, hehe.
Vi fick gå runt typ halva ön för att hitta ett bra ställe att vara på för det var några som hade tagit det bästa :( Men vi hittade ett bra tillslut, hihi. Alla fick typ bära varsin 2 liters läsk för påsarna gick sönder, haha. När vi hittade vår plats dukade vi upp allt gott och sen började vi få fetto fest, haha, som jag skrev tidigare så köpte vi fleeeera kilo godis!!! Men gott var det (ett tag i alla fall).
Efter ett tag gick vi och badade och jag doppade mig en gång och det var sviiiiin kallt, kunde typ inte ens prata, haha, sen skulle vi gå till stranden och då stack alla utom jag för jag var tvungen att stoppa i mina kläder i ryggan och så tappar jag bort dem och mig själv typ, på den lilla ön, haha. Men sen kom Adam springandes så då frågade jag honom men fattade typ inte ändå för jag var helt lost, så jag frågade en kvinna till på vägen :) Så då hittade jag till stranden och mina "kompisar" (himla schyssta kompisar som lämnar mig... haha) och skulle bada men det var massa stenbumlingar så jag kom aldrig i, så när jag hade gett upp och skulle gå tillbaka hittar jag en kant med typ stran där det var jätte lätt att springa i, haha :P
Sen gick vi tillbaka till resten av klassen och då hade alla skrivit en sanning om sig själv så skulle de andra gissa vem det var, jag skrev "Jag kan inte sova utan gosedjur", haha, jag kan typ verkligen inte det :P Och sen åt vi lite mer godis, chips, kakor och bullar, haha. Sen behövde jag och Linda gå på toa så vi gjorde det och på vägen tillbaka åkte alla hem men vi plus 9 till stannade för vi hade tur och retur biljett ;) Jag och Linda satt vid bordet med allt onyttigt på, haha, vi snackade och åt, mm. 7 personer gick iväg till stranden (fast alla badade inte) men jag, Linda, Cassie och Tara var kvar och hade det trevlans :) Sen blåste en chips påse ner och massa chibbar åkte ut så då slängde jag det i vår skräp-påse och blev äklig om händerna så jag gick till de på stranden och tvättade mig. Sen blev det sanning eller konka men alla tog sanning och då fick man reda på en del saker man inte visste om vissa, hehe. Alla båtar som åkte förbi vinkade vi till :D
Fina tjejor!
Sen började vi packa ihop och slänga allt skräp och det var massa läsk som inte var uppdrucken så den fick vi med oss, haha, jag tog den oöppnade Fanta exotic! Sen satt vi och väntade på båten och snackade och Palle försökte jämna ut sin bränna, hihi. På båten snackade vi och skrattade en massa, haha.
Haha, allt är typ nästan kvar och vissa saker inte ens öppnade När vi kom in till land i estocholmo så gick vi på NK och drottninggatan och letade efter present till Niklas och Charlotta men vi hade redan bestämmt ungefär vad vi skulle köpa så det var inte så svårt, hehe. Köpte samma saker till dem utom huvudsaken.

Gillar

Kommentarer