Header

fattig, sommarlovsnart, swisha

tja!!!

haahha bästa jag som aldrig uppdaterar längre, men vem läser ens denna blogg igentligen?

jaja. jag har snart sommarlov, om 13 dagar. imorn är det sista skoldagen och jag har saker att komplettera UUUUUGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. jaja, du som läser detta, swisha mig 0725328227. jag är jättefattig just nu. får mina 1050 kronor om 20 dagar. har 2 kronor på kontot.

#lillärfattig2017

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​WOW VAD BRA JAG ÄR PÅ ATT UPPDATERA BLOGGEN

aja wopa det är fredag idag så ja, slösa inte din tid på att läsa denna shitty blogg


bai

<3

Likes

Comments

tjena!
har inte bloggat så mycket på senaste, men hoppas att det fixar sig. har nyss varit på träning och nu kom jag nyss på att jag kan skriva ett inlägg. varför detta blogginlägg heter "leverans" är för att jag har beställt en almanacka från personligalmanacka.se och jag fick hem paketet idag. kommer lägga in några bilder om du e nyfiken. är väldigt nöjd med den, och den har ett hov1 tema. aah, de va de jag hade o säga.

cya

<3

  • 48 Readers

Likes

Comments

tillbaka, plugghäst, ellerinte

yep. idag har jag haft fysikprov, vet inte riktigt hur det gick, kändes mest som att jag chansade på hälften av det som jag skrev. har inte uppdaterat så mycket, men jaja. ska försöka vara lite aktiv nu. jaja, jag är inte död iaf. nu tänkte jag sova, klockan är 21:45 (funfact).

lallalallalalal

<3

Likes

Comments

sjuk, mylife

okej, hej. igår vet jag inte vad som hände, det var inget bråk eller så, men efter jag hade kommit hem från träningen (spelar badminton för er som inte visste) så började jag plötsligt få ont i huvet. det spårade, jag kunde plötsligt typ inte prata. jag hade glömt bort betydelsen på många ord, och när jag skulle dra ner till köket fråga papi va som hade hänt o jag började gråta för jag visste inte vad som var fel. jag skämdes för att jag inte kunde klämma ur mig ett enda ord, jag kunde liksom inte prata.. jag tog en dusch och pappa sa att jag kunde mysa ner mig i deras säng. fast det hade ju inte gått över ännu. jag började "hyperventilera-gråta" för att jag var väldigt rädd. jaja, nu är det fredag och jag var hemma från skolan. hoppas papi kommer snart, han skulle köpa chips <3 aja, enough for this blogpost. ska titta på vampire diaries nu. (tack sigge, du har nästan gjort mig beroende)

bai.

<3

Likes

Comments

okej, im back again with ett till blogginlägg. idag har varit en "nja" dag. typ en basic jävla tråkig skoldag. inget är kul. när jag vaknade 05:30 (sätter alltid larmet då för att jag mår typ bättre av att sätta klockan jätte tidigt, snoozear alltid i typ 1 h) ville jag bara ligga kvar där och inte röra mig ett shit. så idag blev en "mjukiskläder-dag" och äta glass till frukost-dag. roligt.

k bai

<3

  • 81 Readers

Likes

Comments

hej igen

nu är jag tillbaka på min lilla blogg. har haft halvdag i skolan men jag och några kompisar åkte till väsby centrum

och tittade i några affärer och fikade inne på espressohouse innan vi skulle hem och göra svenska och so uppgifterna. men denna dag har inte varit ett paradis, hade för lite pengar på busskortet så jag inte kunde åka hem, men busschauffören var så snäll och lät mig åka ändå. och sen när jag hade åkt hem med bussen och skulle gå in på min gata märkte jag att mina hemmanycklar inte var i fickan som dom alltid brukar vara. men jag "panikade" inte, jag gick raka vägen hem och hoppades på att min brorsa var hemma.

men självklart var han inte det så jag fick gå till mormor och morfar som inte bor så långt bort. jag knackade på och fick himmelens hemnyckel och powerwalkade hem. nu är klockan 14:57 (slutade runt 11-12) och jag sitter vid datorn även fast

jag vet att jag måste göra dom där förbannade uppgifterna och plugga till ett franska prov som är på torsdag. aja, inte så svårt. när det är gjort kan jag göra det jag vill göra (titta på youtube resten av eftermiddagen) .


adjö.

<3

Likes

Comments

introduktion

hejhej


jag heter lill och jag e just nu 13 år och är 169 cm lång. jag älskar godis och bubbelvatten, och hov1 såklart. bandet alltså.

nu sitter jag här på en måndagkväll klockan 21:20 (1 minut kvar tills man ska önska sig något och knacka 3 gånger i trä!)och tänkte starta en liten blogg för mig själv. detta va då mitt första "blogginlägg". venneh om det blev så bra men jaja.

här bjuder jag på en liten bild på mig själv.

gokväll.

<3

Likes

Comments