Hur lång tid?????

Ja som rubriken lyder. Hur lång tid har ja kvar med min mamma? När ska jag börja ta ut anhörighetspeng eller vad det heter?
Alltså alla dessa tankar bara snurrar och snurrar i huvudet på mig.
Inte undra på att man har högt blodtryck och förra veckan åkte jag på bröstmuskel inflammation 😢 Va sjukskriven under påsken och sen hade ja tagit ut en semester vecka på påsklovet. Så imorgon är det tillbaka till verkligheten.
Men ja vet inte hur länge till jag orkar. Men jag vill inte sjukskriva mig heller med tanke på att ja nyss fått tjänsten. Det känns så otroligt dumt.

Mamma har varit hos mig 2 nätter denna vecka. Hon är fysiskt "pigg" säger hon. Men hon har inte jätte mycket ork. Och de kan ja förstå. Hon har lyckas gått upp 2 kg sen avslutat behandling i alla fall. Så nu är hon uppe på 43 kg. Men psykiskt är det v��ldigt jobbigt för henne. Hon vill ogärna sitta ner och ta det lungt för då kommer tankarna. Fast det vill hon inte erkänna. Och det förstår jag. Detta måste alltså vara så jobbigt för henne. Att bara gå och ja vänta på att man ska dö. Men inte när eller nått.

Men ena morgonen upptäckte jag att det var uppsatt smutsig disk I skåpet. Vi hade ätit middag dagen innan. Och efter middagen så körde jag sonen till en kompis och gubben åkte för att hjälpa en kompis. Så mamma var själv en stund. Jag sa till henne att jag plockar undan när jag kommer hem. Va borta ca 20 min ungefär. Men allt var bort plockat när jag kom hem. Så ja vet inte om hon trodde att hon hade diskat sakerna eller va de va. Men tallrikarna och sen va det några kaffe koppar som var totalt odiskade.

Har börjat skriva dagbok här hemma ang mamma. Eller saker som hon säger att hon har gjort och ja allmänt på hennes mående som jag kan upptäcka. Ja vet inte om de e bra eller dåligt för mig. Som sagt var jag vet varken bu eller bä nu för tiden.

Puss och kram på er alla i detta avlånga land ❤

#fuckcancer

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

💕 inget trevligt du går igenom 💕

nouw.com/ingajohansson
Angie36
Angie36,

Massa styrka & kärlek till dig min älskade vän ❤️❤️🙏🏻🙏🏻

nouw.com/angie36