P   I   N   T   E   R   E   S   T

Pinterest er verdens beste app for inspirasjon! På Pinterest så kan jeg lage tavler og organisere alt jeg ønsker ut i fra hva som interesserer og inspirerer meg. Og i tillegg til å lage flotte tavler ved å re-poste andre sine bilder, så kan jeg også legge til mine egne. For eksempel, så la jeg til et bilde av rose tatoveringen min i tavlen jeg opprettet som heter "Tattoo ideas", og det bilde har nå blitt re-postet i andre sine tavler over 12 tusen ganger. På Pinterest så får jeg inspirasjon til hvordan jeg kan sette sammen et antrekk, hvordan jeg kan posere på bilder, hvordan jeg kan dekorere et hjem, hvordan jeg skal ta bilder av sminke osv, osv.

V   S   C   O

VSCO er helt klart min favoritt bilderedigerings app! Og det er ikke bare jeg som elsker denne appen.. den er nemlig utrolig populær og brukes av de fleste instagrammere og bloggere. I VSCO så kan jeg gjøre bildene mine varmere / kaldere, lysere / mørkere, større / mindre.. pluss at jeg også kan velge mellom utrolig mange fine filtre og justere på kvaliteten til bildet. Man kan også bruke VSCO til å organisere og planlegge Instagram feed'en sin. Love this app!

B   I   G    D   A   Y

Big day - Event countdown, er en super bra app hvis du liker å telle ned dagene til noe spesielt. Jeg pleier å bruke appen til å telle ned til forskjellige bursdager, konserter, reiser og "deadlines" innenfor skole eller andre viktige ting. Akkurat nå så har jeg en countdown til 6 forskjellige datoer: Kendrick Lamar konsert, 2 år med kjæresten min, ferie til Alicante, Eminem konsert, min bursdag og typen min sin bursdag. Jeg bare elsker å ta en liten titt innom appen en gang i blant for å se hvor mange dager det er igjen til det skjer noe spesielt!

Dette var da mine 3 favoritt mobil-apper uten om Facebook, Instagram og Snapchat.
Håper du likte det / oppdaget en ny app! Ha en fin kveld videre da dere, vi snakkes!♥

Follow me on instagram nouw

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

- Hvilken øyenfarge har du?
Jeg har blå-grå øyne.

- Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?
Om 10 år så er jeg 29 år gammel.. så da tror jeg at jeg befinner meg i et koselig hus sammen med kjæresten min, hvor jeg blant annet har drømmejobben min, en pug og kanskje en baby? hehe..

- Hvilken YouTube video fikk deg sist til å le?
RiceGum sin video om en rapper som må stoppes.. link // her

- Hva er din beste og verste egenskap?
Min beste egenskap er at jeg er veldig omsorgsfull, og min verste er nok at jeg kan virke sykt sur selv om jeg ikke er det /:

- Sover du med eller uten klær om natten?
Å sove naken er det beste i verden

- Hvordan imponerer man deg?
Jeg liker folk som ikke er drama queen's og som man kan tulle med uten at dem blir "offended".. Så man imponerer egentlig meg hvis man er morsom, åpen, ærlig, chill og goofy/ tullete. Da klikker man godt med meg ★

- Om du kunne valgt 1 superkraft, hvilket ville du valgt?
Jeg ønsket at jeg kunne kontrollert de 4 elementene vann, jord, ild og luft (slik som Aang i Avatar).

- Hvor mange puter har du i sengen?
Jeg har 2 hotellputer, 2 vanlig hodeputer og 2 pynteputer = 6 puter i sengen min,

- Hvordan ville du beskrevet humoren din?
Jeg har elendig humor.. Jeg er også den personen som ikke skjønner en vits før lenge etterpå.. Jeg ler egt basically av alt.

- Hva inspirerer deg mest?
Instragrammere og bloggere inspirerer meg mest ♥

Follow me on instagram nouw

Likes

Comments

- BLESSING YOUR FEED WITH SOME TROPICAL VIBES -
Gleder meg så sykt til å reise mot varmere strøk om 59 dager, ææ!! Flere enn meg som har planer om å reise i løpet av 2018?

Follow me on instagram nouw

Likes

Comments

LIVE WILD, FLOWER CHILD

Hei hei og god helg alle sammen! Til Valentine's Day av kjæresten min så fikk jeg den fineste blomster buketten ever! (Den med både rosa og røde roser + et hjerte i). Og den buketten med bare røde roser i ga jeg egentlig til han, men jeg fikk beholde den selv, hehe.. Men til poenget --> Når jeg puttet begge bukettene i hver sin vase og plasserte dem i rommet mitt, så innså jeg hvor syyykt fint det er å dekorere hjem og rom med blomster! Jeg kommer definitivt til å pynte hjemmet mitt med fine planter og blomster. Men ha en fin kveld videre, vi snakkes!

Follow me on instagram nouw

Likes

Comments

LIFE ISN'T PERFECT, BUT YOUR OUTFIT CAN BE.

Hei hei og god kveld alle fine! Siden vi er midt i februar nå, så tenkte jeg bare å vise dere hva jeg har fått med meg som er "inn" når det gjelder mote & klær nå for denne måneden. Og en ting som jeg legger veldig godt merke til på sosiale medier, er at veldig mange er ekstremt klare for våren! Sol og varme er det veldig mange som lengter etter her i Norge nå, så derfor blir det også en del outfit's som hinter til våren. Ovenfor har jeg funnet frem 4 ulike og typiske antrekk for februar. Ha en fin kveld videre, så snakkes vi♥

Follow me on instagram nouw

Likes

Comments