life, english, sorry, blogg, love

So... I haven`t blogged in like forever, many of you have asked when a new blogg comes up. And I have said soon, and I feel so bad for that so to say sorry I am going to have a blogg-week.


But anyways today I got woke up by my dad because in my neighborhood we have cleaning days twice a year and today was one of them, so I had to go out and clean. And after that I train for about an hour and then played TV games. Than later on I went to watch a floorball game that my mothers cousin was playing and they won :)!! Than I went home and did my homework, and had this big fight with my mother.


But anyway I love you so much XOXO

DONT forget to follow my social media               snapchat: Linneagribe     Instagram: Sandra27loveprivata       musicaly: linnea_2004

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad ska man göra åt att ens föräldrar bråkar och har försökt lappa ihop det, vad ska man göra när man får blickar varje dag och fula kommentarer. Ja det är det jag behöver. Svar. I över ett år har mitt liv varit ett helvete och den här gången tänker jag inte gömma mig bakom mitt leende. Jag heter linnea och har ADHD, och detta är första kapitlet av min bok.

Allt började redan när jag var runt 6 år och gick på dagis, redan då kunde men gissa att jag hade diagnosen ADHD. Men innan jag berättar om min resa till den jag är idag ska jag först förklara vad ADHD är. ADHD står för Attention, deficit, hyperactivity disorder. ADHD är också kallat för damp.Många tror att jag är dum i huvudet, att jag aldrig kan sitta stilla eller koncentrera mig på en sak, men det är inte sant. Jag kan sitta stilla i flera timmar om jag hittar något intressant. Men detta är själv klart olika för olika personer ingen är någon lik, min Adhd är större dels aggressions problem. 

Men detta var första kapitlet av en bok som jag skriver, jag vet at den blev kort men det är så här mina kapitel kommer att vara. 


Hejdåååå! 


Likes

Comments

Hej igen!  Nu är det kväll och klockan är just nu halv sju, jag sitter hemma hos min kompis som för ungefär en halv timma sedan satte in sin tandställning, och jag kan fortfarande inte komma över faktumet att hennes tandläkare trodde jag var hennes lilla syster. Men iallafall så ska hon och jag göra "läxor" hos henne, slår vad om att det slutar med att vi sitter och gör konstiga quiz på internet hehe. Men sedan ska vi till hennes träning där jag ska kolla på. Men vi hörs senare ikväll. 

Byeeee

Likes

Comments

God morgon! Idag ska jag både blogga på morgonen och kvällen bra va? Men iallafall det som händer idag är att jag ska ha mitt utveckling samtal runt elva tror jag och följa med en av mina bästa vänner för att hon ska få tandställning, ni vet som stöd. Men det är en sak som jag undrar över, om jag ska börja skriva på norska och svenska, för som jag ser på min statistik har jag väldigt många norska läsare, och jag vet att norska och svenska är väldigt lika, men fortfarande ska jag fortsätta på svenska bara eller ska jag skriva på både norska och svenska. Alltså att ena delen av inlägget är norska och andra som är precis samma text på svenska ? Eller tvärt om? frågan är om det skulle under lätta för mina norska läsare ? eller om jag skulle skriva på engelska bara? kommentera detta inlägg vad ni tycker, eller om det inte går så kan ni alltid skriva med mig på Snapchat : linneagribe jag Lägger till alla tillbaka. Men nog med det nu efter samtalet ska jag ju på tandställnings insättning eller vad det nu heter, sedan ska jag nog bara vara hemma och göra läxor. Men just nu ser jag på alice i underlandet, jag vet att den är jätte gammal men jag tycker den är bra. Men iallafall hejdå för nu läget!!!

Likes

Comments

Livet

Idag började det med att jag vaknade upp och insåg att jag var ledig från skolan pga utvecklings samtal. Och därför skulle jag ägna dagen åt läxor och att städa mitt rum. Men eftersom att jag är som jag är städade jag nästan hela dagen och knappt något åt läxor.. Men eftersom jag även har ledigt imorgon så är det okej men jag har även utveklingsamtalet imorgon. Så det suger, men jag ska även till bringa imorgon med en av mina bästa vänner. ibland så tror jag faktiskt att man behöver komma bort från allt och bara göra lite som man vill. Inga planer.Inget schema, bara lugn och ro. Det var det denna dag var för mig. Men en sak man aldrig ska glömma är att prata med sina vänner. Kanske möta dom på ett cafe prata ut om det som händer. Men nu ska jag stänga av datorn och vila, för imorgon är det en ny dag.

Hej då!

Likes

Comments

Hej

Detta är mitt först inlägg på den här bloggen och igentligen har jag inte så mycket att säga än välkomna ! Mitt liv är inte så intressant just nu men jag är iallafall inblandad i drama igen, den här gången handlar det Omg nåden killar och en bild, det började denna att jag pratade den av mina dåvarande väns ex och innan jag började prata med honom frågade jag henne om det var okej med henne att jag pratade med honom och hon sa ja, men sedan fick jag reda på att hon hade snackat skit om mig och sedan när jag skickade dagar med en uringad tröja screenar hon och säger att jag pushar med boobsen för att jag inte har några. Alltså det finns inte ord nog att beskriva hur mycket jag hatar henne och sedan går hon och snackar skit om mig i skolan. Men aja uppdaterar mer imorgon. Hej då!

Likes

Comments