Hej igen alla! det var ett tag sedan jag skrev något men det här veckan har varit väldigt tuff för mig då jag har en sjukt många inlämningar och prov den här veckan så jag har behövt plugga väldigt mycket. Men nog prat om de, den här helgen har varit en väldigt enkel helg det har inte hänt så mycket men den har ändå varit kul :))

Det började med Lördagen då jag vakna och åt en god frukost , köpte en jättegod juice från Rå apelsin ingefära och kiwi saft tipsar, jag skulle sedan byta om till matchkläder och åka till hallen. Jag skulle ha två matcher en nivå 1 match mot Lidingö och sedan en nivå B match mot Skuru.

Vi spelade lite sisådär första matchen mot Lidingö men vann ändå med 20-18 andra matchen mot Skuru förlorade vi med 21-20 med avgörande målet av en straff i slut minuten (surt).

Jag kollade även litegrann på det andra laget som hade en nivå C match mot Bollstanäs , men behövde dra vid halvlek, för att åka hem och byta om inför landskamp.

Min storasyster skulle dansa inför hela Friends innan matchen skulle starta det var lite krångligt med att komma in i arenan men det löste sedan och vi fick se henne dansa. Sverige spelade en väldigt bra match vilket blev en vinst med 8-0 efter matchen skulle jag cykla hem i regnvädret, och sedan var det bara och sätta sig och plugga igen;(

Idag söndag skulle jag gå till kyrkan (konfermationsträff) men kände mig inte 100 så avstod därför, och sedan kl 14 har jag suttit och pluggat till massa olika prov. Just nu sitter jag och kollar på film och ska snart börja göra mig ordning för läggdags men sov så gott allihopa!!

Jag är längst upp näst längst bort till vänster ;))

Likes

Comments