Livet går upp och ner, så här hanterar jag det.

Imorgon börjar jag min andra termin på gymnasiet. Mitt jullov har involverat flera olika saker, jag har partat, chillat, lagat och pajat. Jag är inte taggad över att börja skolan imorgon igen men jag känner inte heller någon sorg. Jag har reflekterat mycket under lovet och kommit fram till en sak som jag gärna delger.

"Människor tycker om människor som tar initiativ." Detta är sant, detta är så sant. Jag tar mycket initiativ och jag älskar människor som gör detsamma, det är ett riktigt bra sätt att få lite energi in i sitt liv. Ta mer initiativ och umgås med fler människor som tar initiativ. Det här året har jag som de flesta år inget nyårslöfte. Inget löfte som jag skriver ner och lovar att hålla men jag reflekterar över mål och 2018 vill jag ta mer initiativ till att våga mera, det är mitt mål för 2018 och något som kan innefatta mycket.

Jag hoppas att du har haft ett riktigt bra vinterlov och kanske reflekterat lite över ditt år. Tills nästa gång, ses vi i skolbänken!

/Lillgrid

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gott nytt 2018!

Året började bra men samtidigt i kaos. Jag har så mycket att reflektera över att tankarna bara flyger och jag inte kan sova. Jag är så oerhört tacksam för mina vänner och för alla som stödjer mig i livet. Ta hand om era nära!

Likes

Comments

Fredrik och jag gick in i Domkyrkan för att vila lite samt kolla på t.ex. Gustav Vasas grav.

Vi var även och käkade lunch på favoritcaféet café Linné i centrala Uppsala. De är fantastiska, TIPS TIPS!

Vi gick in på English bookshop och jag köpte dessa underbara kort!

Fredrik och hans familj var inne i Uppsala för att se på lillebror som spelade innebandymatch. Vi tog tillfället i akt och träffades på centralen. Tillsammans åkte vi till Fyrishov där det pågick en innebandyturnering och då tittade vi på Oskar som spelade match. Det var riktigt spännande att få se på matchen som var mycket fartfylld och slutade 2-2.

Efter matchen stack vi ut på stan. Fredrik skulle köpa sig en väst och jag köpte en ny halsduk, vi strosa omkring på gatorna och hamnade sedan på favoritcafét café Linné där vi satt i timmar och snackade om livet. Vi mötte även resten av familjen i domkyrkan där Fredrik var för första gången.

Som vanligt var det super att få spendera tid med Freddan, vi började planera nyår som vi ska fira med några vänner tillsammans i år!

Detta var min dag ~Lillgrid

Likes

Comments

Jag tycker att det är hur roligt som helst att skriva. Jag tycker att ord över lag är någonting som är oerhört viktigt. Det du säger, det du skriver, det du läser. Allt du uttrycker med ord är viktigt och jag vill uttrycka mig.

Idag har jag läst flera inlägg från olika bloggare och att skriva det behöver verkligen inte vara så svårt.

I år flög julen förbi på ett sätt som den inte gjort förut. I år firade jag denna kristna högtid hemma hos min mormor och morfar. Jag blev så bortskämd av min familj och jag känner mig så lyckligt lottad.

En av de gåvor jag fick i år var en ny telefon. En telefon med oerhört bra kamera som möjliggör bloggandet ännu mera. Hoppas ni alla har haft en god jul, det har jag haft!

/Lillgrid

Likes

Comments