Mitt mål är att kunna få rutin på träning samt äta mindre socker/skräp. I samband med det vill jag få bort min badring runt magen som skulle innebära en smalare och fräschare kropp, samt få fram mina arm-muskler. Så nu har jag skrivit en basic kostplan som jag ska följa, samt försöka att lyckas ta en grupptimme i veckan och gymma en gång i veckan samt gå 10 000 steg varje dag. Detta skall ske efter föreläsningar och plugg eftersom att skolan prioriteras alltid först, men jag älskar att lyckas, och se resutat. Om jag lyckas att nå mina betygsmål för denna termin samt klara träningen, som jag skrev ovan, då jävlar är jag stolt.  Frukost: Gröt/Banan

Lunch: Sallad

Pluggsnacks: Frukt/Nötter/Bars

Middag: Kyckling, Lax, Kött med sallad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi närmar oss Mars, det är Fredag idag, klockan är runt 10:00. Vart tar tiden vägen? Det känns som att det var igår som jag var och provade jackor och var på vift i stan, men det var i förra helgen. Denna vecka har verkligen gått fort, men tiden står stilla när jag ser på föreläsningsplaner, så i veckan skall jag sätta fart på en projektuppgift där jag är boss för grupparbetet med mina små norrmän, så ska skriva en handlingsplan/tidsplan för att undvika kaos. I helgen blir det en långpromenad och Eik annen etage middag på Lördag. Ikväll stänger jag på jobbet. Nu har jag även ordnat ett skåp i skolan så jag kan förvara träningskläderna där under föreläsningar, så undviker jag att köpa en ny väska. I veckan blir det föreläsningar, lösa massa eksamensoppgaver och träna 2 gånger, sedan jobb hela helgen. På Måndag bokade jag en grupptime för Cardio & Strength, så får se hur det är eller om jag ens överlever efteråt.

Likes

Comments

Idag har det varit en trist samt trög idag. Jag kom hem till Holmenkollen och somnade, sedan pluggade jag lite och lagade lunch, samt städade. Till middag blev det hemmarullade köttbullar till Wahlgrens värld, och imorgon är det tvättning på agendan, sedan betala räkningar och plugga. På kvällen är det dags för stängning och sedan blir det att hänga med Erik hela helgen.

Likes

Comments

Igår var det alla hjärtans dag, den värsta dagen på året enligt mig. Det är bara massa smörande eller tillgjort, eller snyftande eller diskussioner. Igår började jag och Erik med att träna, körde lite armar och löpning, sedan fixade vi oss för att åka till Eik på trerätters. Och självklart blev det bråk för att jag inte ville hålla hand, och det är något som jag alltid har hatat och speciellt bland folk. Så där dog den kvällen, bara suckande och gnäll och dålig stämning, men maten var riktigt god. Vi åt en fisksoppa, kveite, oxfilé och en sorbet. Riktigt bra. Efter blev det bara världskrig och diskussioner hela natten och nu är jag hemma, och idag skall jag bara städa, tvätta, plugga och softa.

Likes

Comments

​- Göra klart arbetskrav 

- Träna med Erik

- Trerätters på EIK. 


Vad ska du göra ikväll på alla hjärtans dag? 

Likes

Comments

Igår blev det en snabb shopping av träningskläder, en tröja med luva, skor och gymkort. Det blev på gymmet i skolan så jag bara kan gå dit före eller efter föreläsning samt duscha och basta. Det finns även simhall och gruppträning inkluderat. Så skall börja träna tisdag och torsdagar. Igår försökte Simon visa lite hur man tränar armar, rygg, mage sedan körde jag crosstrainer och löpband. Efter det hämtade Erik så köpte vi mat och jag lagade kyckling curry, sedan så hade vi bara filmkväll.

Likes

Comments

Nu är jag så omgiven av folk som ska träna, äta sallad och knapra nötter så att jag själv drabbats. Jag har börjat att automatiskt köpa nötter istället för chips, dragit ned på redbull, köper vatten med smak och sallad till lunch.... Detta är inte likt mig, men samtidigt är det bra att Norge har sockerskatten och sina höga priser, för det gör att man tänker mer på vad och hur mycket man stoppar i sig. I samband med mitt jobb i kök där det är extremt mycket spring, lyft och slit så har jag både fått muskler, och gått ned i vikt. Det som jag skulle komma till är att jag är så omringad av folk som ska träna hela tiden, så att jag själv har blivit lite sugen på att börja träna för att få bort lite av all mysig fettmassa som täcker musklerna som finns där under. Men samtidigt så vill jag träna styrka för att kunna lyfta mer på jobbet, bli snabbare och allt underlättas när jag är lite starkare, och snabbare. Samtidigt så är det ett bra sätt att få bort all min överskottsenergi, som jag tar bort på helgerna på jobbet. Så nu skall jag kirra ett gymkort i skolan, vi har ett superfint gym i skolan och det kostar bara 270 kr i månaden så det är inget att sörja över i framtiden, så imorgon skall jag köpa träningsskor och en bag samt skåp i skolan och gymkort och dra igång. Jag hittade försvarsmaktens träningsapp som jag skall börja köra med och lite enkla träningsprogram för jag kan fan inte utan planering. Tidigare har det varit att jag bara provat alla maskiner, blivit deppig och gått hem. Men nu skall jag ha struktur och planering, plus att gymmet är i skolan så det blir föreläsning, bibbla och sedan träning. Ja, jag kommer att bo i skolan...

Likes

Comments

Vet ni vad mitt bästa knep är för att orka sitta uppe hela nätterna och plugga, eller för att orka jobba de tunga 14 timmars passen på jobbet? Det är att vara kåt på framgång. Om du är en sådan person som bara vill komma över saker, du vill bara bli av med uppgiften, du vill bara få tentan avklarad, eller du jobbar för att ha råd att festa, du kommer aldrig att komma vidare. För att bli en rich bitch eller för att nå något måste man vara kåt på framgång, man måste få et glädjerus for real varje gång man får ett högt betyg, eller får beröm av chefen på jobbet, och då är det bara att kriga lite extra. Jag är extremt kåt på framgång och hinner aldrig att festa eftersom att jag jobbar stängningspass varje helg och bor i skolan på vardagarna. Men å andra sidan har jag alltid en buffert, en inkomst och en säkerhet. Jag sliter hellre under mina unga år och skaffar ett startkapital, en bra utbildning och erfarenheter samt kontakter, än att dricka bort alla intäkter för att lära känna alkoholister som nästan klarade gymnasiet. Igår sökte jag runt lite bland Norges nätverk bland jobb inom marketing/branding/pr som jag studerar, och kraven i Norge är helt amazing. Jag kan alltså bli säljchef eller Brand manager efter min utbildning, utan att ha 10 års erfarenhet som Sverige kräver. Jag kan alltså utveckla varumärken efter min examen. Och sådant går jag igång på, att det finns möjligheter, och då vill jag bli prioriterad, och då läser jag lite extra för att få ett extra högt snitt. Under denna termin läser jag endast 4 kurser, förra terminen läste jag 6 stycken, så nu skall jag fan få mitt första A och B i de övriga ämnen. Jag längtar efter att gå ut med B i snitt, jobba på olika säljföretag och få erfarenhet och sedan lyckas nå drömjobbet. Det går jag igång på. Min poäng är att jag tycker att vi bruttor skall sluta kräva efter att leta efter rika killar och leva på hela livet, ja det är kul en stund, men det är så mycket roligare och en häftigare känsla att själv kunna betala allt och kunna stiga ur lyxbutikerna med ett gott samvete att det inte var de sista pengarna på kontot som försvann på en väska, eller att lyckas få ett jobb man trivs på där man samtidigt tjänar så gott att man kan unna sig saker, leva gott, skapa familj, skapa en trygghet, och kunna leva utan att vara besatt av någon annan. Och med det sagt skall jag fortsätta med examenssvar i Branding som de flesta börjar med om 2 månader, och varför? För att jag är kåt på framgång.

Likes

Comments

Igår var det söndag och ja, det är som en röd dag i Sverige. Erik skulle överraska mig med något så jag visste ingenting och vi åkte mot øst sidan. Och självklart var det taket på Plaza, som var stängt på söndagar, som allt annat. Det blev istället årets första semla på Baker Hansen, en norsk och en svensk och jag prövade den norska, sjukt god. Norrmännen har fastelavsbullen med hemlagad hallonsylt och grädde istället för mandelmassa. Sedan tog vi en promenad i stan innan vi blev hungriga igen och tog en lunch på Theatercafeet. På kvällen delade vi på en pizza och såg första fifty shads och någon skräckfilm. Myspys.

Likes

Comments

Igår blev det lite av en allt i ett dag. Detta beror på att det var min första lediga lördag på läänge. Vi började dagen med att se efter en moncler jacka till mig, jag fann ingen svart men rätt storlek, skall köpa en svart Lans modell nästa månad. Sedan åt vi lunch på Olivia vid Aker brygge, därefter lite shopping igen innan vi kollade in nyöppnade conentinal hotellet och beställde in en lemonad och lite nötter/kaffe och bara snackade skit. Sedan blev det en liten promenix innan vi blev hungriga igen, det blev thai middag på Yayas som är en sjukt bra thai resturang, en wok kostar 200-300 kr men det är det värt. Därefter blev det en nap innan vi åkte på natt bio och såg Fifty shads 3 som var riktigt bra. Idag är det söndag, det innebär att allt är stängt förutom skolan, gym och kaféer så det blir en promenix och en fika.

Likes

Comments