Det kommer upp nån bild på mig och Bram som Victoria Mickelsson knäppte på oss i lördags när vi tävlade. Jag tycker att hon är jätte duktig på att knäppa kort!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Brukar älska lördagar men nu när lovet snart är slut och skolan börjar på måndag igen känns det jobbigt. Är jätte skoltrött men ska väll orka med någon vecka till och sen är det påsklov.

Dagen har iallfall varit sjukt rolig! Jag har tävlat i Bollnäs med Bram, vi hoppade LC och jag är jätte nöjd. Bram var framåt och han var glad och sög sig mot hindren så det var riktigt roligt att rida han idag. Vi fick 9 fel, ett riv, en vädring och ett tidsfel. Vi tappade rumpan i svängen till hinder 2 så han travade och vi red 2a hindret. Han gick jätte bra på alla hinder till sista hindret. Han blev lite tittig på det och jag red han inte riktigt så han stannade men sen hoppade han det. Jag är sjukt nöjd med dagen.

Mamma skjutsade mig till Marika i Segersta och jag red Marikas häst Shakira. Det gick jätte bra. Det var jätte blåsigt så hon var rädd för ganska mycket men det var jätte kul och hon var jätte duktig.

Släkten är hemma hos mig nu, äter middag och sen ska vi kolla på melodifestivalen. Ska gå och vara lite social nu så ha en bra kväll.Likes

Comments

Har varit på hoppträning ikväll i Bollnäs. Vi hoppade mycket linjer och även en bana på slutet. Bram var jätte mycket framåt och han lyssnade bra på skänken. Han hoppade jätte bra och han har blivit mycket mer modig när han ska hoppa. Han hoppar inte av för tidigt längre. Han kom bra på alla hinder tror ja. Riktigt roligt var det när det gick så bra. Han var så sjukt duktig!

Likes

Comments

Kom nyss hem från Segersta. Var där och red Shakira. Ellen var i stallet med mig och hon cyklade med när jag red. Det var jätte kul. Mamma hämtade mig halv 2 och då gick jag direkt upp till Bram för att mocka åt han. Åt nyss lunch, haha ganska sen lunch. Ska snart gå upp till Bram igen och lasta in han i transporten och åka till Bollnäs på hoppträning.

Likes

Comments

Blev ett lite sent inlägg kanske men har hatt fullt upp hela dagen. Vaknade tidigt för att hinna med tåget kl 9, jag och Lina åkte till Gävle för att shoppa. Mamma, Jessika, lillasyster och storebror åkte bil till Gävle men eftersom vi var en för mycket så fick jag och Lina åka tåg.

Gick runt i affärer och kollade lite och jag kan verkligen säga att det blev en helt sjuk dag, haha. Mycket skratt!

Hittade ett par blåa jeans och foundation. Runt 2 slutade Engla och Julia skolan så dom gick med oss en stund i affärerna och kollade tills 4 då vi gick till tåget alla fyra.
När jag kom hem gick jag till stallet och mockade och red med Lina, det är helt sjukt vad konstiga saker vi pratar om. Förstår mig inte riktigt på oss, haha.
Har nyss kollat på Pretty little liars och jag sova nu, en dag imorgon ocksåLikes

Comments

FöreEfter

Syns inte så bra på bilderna men det får duga

Likes

Comments

Jag vaknade nyss och sitter i soffan nu. Det blir en lugn förmiddag till kl 12 idag. Kl 12 ska jag åka till frisören och färga och klippa håret. Jätte spännande om hur resultatet blir. Men det blir säkert jätte bra. Lägger upp resultatet här nån gång under dagen.

Likes

Comments

Märkte nu att jag hade glömt att skicka iväg det här inlägget igår. Men ni får läsa det idag istället.

Måndag idag, och jag har sportlov så ingen skola. Det är så sjukt skönt. Hade klockan ställd på 8 och halv 9 gick jag upp till stallet, mockade och red med Lina. Kom hem halv 12 och då gjorde jag och Lina pannkaka. Mormor hämtade mig vid 1 och då hämtade vi upp Mathilda och åkte till Segersta. Red marikas hästar för hon är i fjällen. Jag red på Shakira och Mathilda red på Karamell. Det gick jätte bra. Red 1h och 45min, hästarna var väldigt svettiga! Det var jätte roligt och jag har precis duschat.

Ska vara med Lina ikväll, vet inte vad vi ska göra. Jag tror vi ska baka eller nå. Får se.


Likes

Comments

Lördag idag som nog alla vet om, har inte gjort något speciellt idag. Har bara ridit Bram en sväng på dagen, och sjukt pigg var han. Var nyss uppe i stallet och tog in hästarna. Ska upp dit senare ikväll också och kvällsmata dom.

Var ju hos Tova igår med tjejkompisar, och vi hade det jätte kul och mysigt. Dansade, kollade på skräckfilm och körde sanning eller konsekvens. Melker och Alex kom förbi en sväng dom också. Så det var ju inte riktigt tjejkväll. Men det var kul ändå.

Ska snart äta middag och det blir en lugn kväll idag. Ska kolla på melodifestivalen och äta godis.Likes

Comments

Äntligen lov! Som jag har längtat till lovet, vara ledig och slippa läxor för en vecka. Det ska blir sjukt skönt!

Har nyss varit uppe i stallet och mockat och ska snart äta middag. Hämtar upp Mathilda senare och vi åker hem till Tova för att fira henne. Tova har ju blivit fjortis så ska vara hemma hos henne med kompisar och fira henne. Ska blir jätte kul.

Likes

Comments