3 saker jag vill göra innan jag dör är att:

1. Simma med delfiner! Det är nånting jag alltid har velat göra sen jag va jätte jätte liten!
2. Tränat så mycket att jag får min drömkropp! Skäms ju så mycket över min nu.
3. Övervinna min flygrädsla så jag kan fara utomlands!

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja, jag bor ju som på två ställen, både i Lövnäs åh här i Lycksele, men jag är ju som mest här i Lycksele eftersom att jag går skola här. 
 

Men det är ett "litet" ställe i norrland där det bor människor åh ja... jag vet fan inte vad jag ska säga :P Men jag bor iaf i Lycksele :)Likes

Comments

HAhahahahahaha hittade massa roliga bilder på en sida! Trodde fan jag skulle skratta ihjäl mej, men min humor är ju lite som den är... de vet ju alla ni som känner mej:]

 

Likes

CommentsMin älskade storasyster Anna! Utan henne så vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Jag hade då iaf inte varit så pass stark som jag är idag för hon har hjälpt mej igenom så mycket! Älskar dej syrran! <3

 Sen så har jag mina två storasystrar Jonna och Beatrice som bor nere i Göteborg. 
Har inte träffat dom sen jag var typ 7 år och jag hatar verkligen att jag inte får träffa dom nånting just därför att vi bor så långt ifrån varandra... Men nån sommar ska jag fan fara ner åh hälsa på dom!!
Älskar er! <3

 

Hittade tyvärr ingen bild på min storebror Mikael, men han är iaf den underbaraste brorsa man kan ha!
Ibland kan han vara en riktig jävla retsticka, men han menar aldrig något ont i de han säger.
Du är bäst brorsan min! älskar dej!! <3

Likes

Comments

Jag är ingen såndär tjej som tycker att kändis killar är speciellt snygga.. Vet inte varför men så hare alltd varit, Men nu då jag satt mej åh kolla på några bilder så trodde jag att jag skulle svälja tungan! 
Jag insåg nyss hur bra Tom Kaulitz ser ut! Åh för er som inte fattar vem han är/var han med i bandet Tokio Hotel som va ganska poppis för ett tag sen ;)

Såg nyss en bild på honom hur han ser ut nu åh han ser fan inte dålig ut!
 

Dock så se han ganska gammal ut, men snygg! ;)
 

FÖRLÅT ÄLSKLING OM DU BLEV SUR!! Men DU är ju de snyggaste jag vet älskling! Han är bara lite snygg om man jämnför med dej babe ;) ;* <3

Likes

Comments

Hejsan hejsan!

Sitter just nu nere på fordons åh gör ingenting... Har ju som inte så mycket åh göra här egentligen :P Så jag sitter typ åh lyssnar på musik åh kollar runt på lite kläder på Topstreetwear! Har tänkt beställa lite kläder :) Kläderna där äh ju så jävla snygga!!

 

Jag älskar Topstreetwear! :D

 

"Att göra slut och sedan säga "Vi kan fortfarande vara vänner"
är som att säga "Ey, hunden dog men vi kan fortfarande behålla den."

Likes

Comments

Sanning 1.
Om det äh någon som gör mej riktigt jävla förbannad så kan jag inte kontrollera min ilska.
För när jag väl blir förbannad, då blir jag riktigt jävla förbannad åh då kan vad som helst hända.
 
Sanning 2.
Jag har alltid velat ha en Siberian husky
Det äh fan dom mest underbaraste hundar som finns! 
jävla snälla, mysiga åh underbara!

Sanning 3. 
Jag tål inte att se folk spy.
Ser jag någon som spyr så börjar jag själv att spy..
Så när nån äh te fylla åh börjar på spy så äh jag inte den som hjälper till kan jag ju lova!

 Den som köper en sånhär hund till mej äh bäst! :D

 

Likes

Comments

Asså jag har en sån jävla beslutsångest så jag tro jag håller på åh dö!
Har tänkt köpa brorsans tjejs Iphone 4s för 500 kr, inge fel på den eller nånting sånt, men jag har ändå beslutsångest eftersom att jag har en Samsung Galaxy s2 nu som jag faktiskt har ledsnat på, men jag tycker ändå om den på nå vis..
Sen så äre så många som säger att Iphone äh värdelös, men de äh åxå lika många som säger att dom äh skit bra så jag vet inte riktigt vad jag ska tro :P 

Så det jag tänkte med dethär äh att ni ska hjälpa mej lite här! Hur tycker ni att jag ska göra? Byta till en Iphone 4s eller behålla min galaxy s2 ?? :) 

 

Likes

Comments

En tid som jag saknar måste nog vara då jag va liten. Då man inte hade samma problem som man har nu i den här åldern... som då den största smärtan va då man skrapade knät åh inte som de äh nu när man får sitt hjärta krossat... Jag saknar verkligen den tiden då ingen kalla en för hora,slampa,äckel åh sånna saker som dom flesta tonåringar blir kallade.. 
Ibland så önskar jag att man kunde vrida tbx tiden en stund åh bara få vara liten åh slippa all jävla skit som man går igenom nu osv.. 

Det äh en tid som jag saknar.

 

Likes

Comments

Dehär helgen har varit riktigt härlig! Har varit med massa underbart folk åh haft det jävligt roligt! :D Har varit ute åh elda åh ba tage de chill åxå ha vi varit åh gått runt på stan lite :) 
Har inte så mycket att skriva nu så jag tänker lägga upp lite bilder som jag tog! :)Kim har så grymt sexig dörr på sin epa! ;)

Likes

Comments