En weekend med fart på ...

Weekenden har været travl og Daniel og jeg har været på farten hele weekenden, imens har Theis været på øvelse med hjemmeværnet.

Først var Daniel og jeg ude og se min lillebror pg jans kammerat kører Klub Rally ude på Pava. Klub Rally er bygget op som et orienterings løb og de kører på små baner på forskellige poster. Denne gang forgik det i Korsør pg Vemmelev nær Slagelse, med start og slut i på Pava i Slagelse.

Daniel synes det var sjovt, og var som altid glad for at se sin onkel. Hvergang vi skulle skifte post blev Daniel dog ked af, at han ikke skulle med sin onkel, men blev hurtigt glad igen.
Jeg havde håbet at det kun var et sted de skulle kører men det bodst først når de når op i andre klasser, så vidt jeg har forstået. Men sjovt var det, og han fik em velfortjent 3. plads tiltrods for de kørte ind i en container. (ingen kom heldigvis til skade)

Søndagen var vi med min mor pg hendes kæreste til #Åbentlandbrug på en gård nær Slagelse. Det var vildt sjovt og Daniel hyggede sig. Der var god kage, og dejlig smagsprøver fra Arla.

indtil næste gang...
?? Lille Lise

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer