​Hej alla ❤ Som ni alla säkert vet så var det alla hjärtans dag igår. Min alla hjärtans dag började med att åka hem till mamma hemma i Oxie. Snackade lite skit med henne tills pappa kom hem, sen käkade dem och sen skulle de ner till parkour föreningen som de är med och driver. Vid 5 tiden ringer min Teamledares man som skulle lämna lite kataloger och flyers. Jag ska nämligen prova att vara demo konsulent inom Tupperware i ca 11 veckor till. Efter att jag hade hämtat det så ringde jag till Max och frågade honom vad han gjorde. Han var då och snackade lite med sin underbara storasyster Lina som är en av de bästa människorna på denna planeten!! Han sa då att han kunde komma och hämta mig. En liten stund senare sms:ade han och sa att han var framme, under den tiden pratade jag först med min mest knäppa och störda polare Sebastian och medan jag pratade med honom så ringde mamma på de, så det kändes lite stressigt. Men väl i bilen så ville Max veta vad jag ville äta men som vanligt så vet ingen av oss vad vi vill ha eller vad vi är sugna på... Tillslut kom vi överens om att vi skulle äta pizza, så för min del blev det en räkpizza. När vi väl kom hem med maten så tänder jag lampan i vardagsrummet och ser att det står något på bordet som inte stod där på förmiddagen när jag åkte på förmiddagen. Där stod det en presentförpackning med en lapp framför och en ask choklad! Jag blev så jävla glad att jag stormade ut i köket och pussade och kramade honom. På lappen stod det: -Blir bio med 50 shades darker en valfri dag. För där var tyvärr inga platser idag. Puss Puss! I presentförpackningen låg där 12 jättefina färgglada trosor hihi. 

Dagen var dock inte felfri... tyvärr... Dagen bestod även utav en helvetes massa smärtskov direkt från helvetet!!! 

Denna dagen har inte varit superduper bättre alls. Vaknade med smärta och ville bara gräva ner mig under huset, och så har det varit från och till hela dagen (även nu när jag sitter och skriver så har jag så jävla ont så det är knappt sant och mina värktabletter hjälper ju inte, inte ens om jag tar en dubbel dos) Provade att baka i en av produkterna från Tupperware. Så idag blev det att jag provade göra en chokladkaka som jag såg en från Frankrike göra i produkten EasyDelight. Fick dock sitta och översätta allt från Franska till svenska för att fatta något överhuvudtaget. Den chokladkakan var himmelskt god!! Sen vid lite över fem så tog jag mina tupperware produkter och åkte hem till underbara Rosa! Sen vid halv sju när alla hennes underbara väninnor (även bekanta till mig när jag umgicks med deras barn) var på plats då började demon. Jag var så jävla nervös även om jag visste vem de flesta var. Men men det gick bra och det blev köpt lite. Jag själv funderar på om jag ska köpa något från det nya magasinet. Funderar faktiskt på den underbart söta vattenflaskan till barn som ser ut som en uggla till min underbara systerdotter Melissa då hon redan har den som ser ut som en mask, så kan hon ha en hemma hos syrran och en hemma hos mamma. Så jag funderar om det ska bli en födelsedagspresent till henne, jag funderar då på vad jag ska ge till syrran. Där funderar jag på att köpa en EasyDelight till henne. Ska dock se när de har Superrean vecka 11-12 eller vecka 15-16. Där ska jag även se om jag kan köpa en liten present till mig själv eftersom jag fyller år den 21 mars.

Kommer att lägga upp lite av mina favorit recept här också. Jag kommer även fortsätta uppdatera om mitt mående samt om det sker några förändringar efter att jag har träffat min läkare som jag ska försöka få en tid till i början på Mars..


​XOXO mina små pussgurkor ❤❤❤❤

Likes

Comments

Smärtorna vill inte släppa... Har haft som högst 10 minuters uppehåll mellan smärtskoven. Har velat spy ett par gånger så illa jag mår och så ont jag har... Lyckades dock ta mig till vårdcentralen och få fyllt i till högkostnadskortet och fråga angående läkarutlåtandet jag skrev om innan. Det visade sig att min läkare visst har skickat det till min fd rehab handläggare på AF... Har hon hört av sig till mig om att hon har fått det? NEJ! Det visade sig att min läkare hade skrivit det och skickat tillbaka det den 12/12 förra året... Dock måste jag nog få ett nytt läkarutlåtande eftersom jag fick min diagnos för en vecka sedan 😪 Sen ska mamma kolla på försäkringen om där är något som täcker denna diagnosen eftersom den försäkringen ska tydligen täcka allt, så vi får väl se... Blev en snabbvisit hos Stefan där vi snackade lite skit och jävlades med varandra som vanligt.

Nu håller jag på att tina kyckling till mig och Max, funderar även på vad vi ska ha till. Blir väl ris och nån sås (om vi har mjölk) eller något sånt gott . Så nu ska jag gå och kolla till kycklingen igen

Må väl gott folk

XOXO❤🌺

Likes

Comments

Ännu en dag med outhärdlig smärta!

​Precis som rubriken säger så har jag just nu en väldigt outhärdlig smärta som tär på allt i hela min kropp. Jag har haft ont i snart över en vecka i sträck och jag vet snart inte var jag ska ta vägen! I måndags fick jag min diagnos.... Jag har fått diagnosen Endometrios. Nu vet jag i alla fall vad som är fel på mig, efter lite över 3 år... För de flesta som har samma problem som mig tar det mellan 8 och 15 ÅR att få en diagnos, så jag antar att jag har haft en otrolig jävla tur att få den hjälp jag har fått!! Just nu är jag bara så jävla förbannad på att mina värktabletter inte hjälper, de tar inte ens smärtan min livmoder och mina äggstockar orsakar i ryggen.... Nu ska jag snart bege mig till min vårdcentral och och få mitt högkostnadskort stämplat och sen fråga om de har skickat läkarutlåtandet till min fd handläggare (rehab handläggare) på Arbetsförmedligen som jag snart ska skriva ut mig ifrån... Sen får jag hoppas att veckorna går ganska snabbt för sen kommer jag börja på något som heter FENIX som är via jobbmalmö, så jag slipper allt som har med AF att göra. Uppdaterar så klart senare när jag kommer hem, tänkte dra en runda till Stefan (en nära bekant till mig och min pappa) för att dryga ut timmarna sen blir det att försöka fundera ut vad jag och Max ska ha till middag idag 

​XOXO ❤❤

Likes

Comments